Silviu Mares 29 noiembrie 2012
Atitudinea primarilor nostri care sustin candidatii USL este inacceptabila

Atitudinea primarilor nostri care sustin candidatii USL este inacceptabilaAlexandru Nazare, presedintele PDL Braila se declara nemultumit de atitudinea pe care Ionel Gheorghe, primarul orasului Insuratei, o are fata de candidatii Aliantei Romania Dreapta pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.

In urma unor declaratii aparute in presa locala, conducerea PDL Braila s-a autosesizat cu privire la afirmatiile facute de Ionel Gheorghe, primar PDL al orasului Insuratei. Presedintele democrat-liberal considera ca atitudinea primarului este una sfidatoare si inadmisibila.

“Am vazut si eu declaratiile domnului Ionel Gheorghe, a carui atitudine nu poate fi trecuta cu vederea. Mi se pare inacceptabil ca el sa nu sustina candidatii aliantei din care face parte, ba, mai mult, sa vina in ajutorul unor candidati USL, unii dintre ei fiind chiar si certati cu legea”, a declarat Alexandru Nazare, presedintele PDL Braila.

Acesta a mai spus ca in eventualitatea in care primarul nu isi va schimba atitudinea, consilierii PDL ar trebui sa se gandeasca foarte bine inainte de a-l sprijini pe primar in campania pe care o face candidatilor USL. Nazare a spus ca o astfel de atitudine va duce la excluderea din partid, excludere care va atrage si retragerea mandatelor de consilieri.

“Am mai avut astfel de rataciri si in alte locuri din tara si peste tot atitudinea PDL este ferma, respectivii primari vor fi sanctionati. Stim ca aceste rataciri de moment sunt rezultatul presiunilor politice ale USL, dar asta nu poate fi o scuza pentru tradarea partidului care te-a sustinut sa ajungi primar.

Pe aceasta cale, tin sa ii anunt public pe consilierii PDL din Insuratei si nu numai, ca in eventualitatea in care vor decide sa faca campanie USL-ului vor fi exclusi imediat din partid.

Eu cred ca nu se merita sa isi puna in joc un mandat de patru ani, prin care pot imbunatati viata comunitatii din care fac parte, pentru cateva zile de campanie duse in favoarea contracandidatilor si rivalilor nostri politici.

Acest lucru este nefiresc si nu va fi tolerat in partidul pe care il conduc”, a mai spus Alexandru Nazare.

In incheiere, acesta a amintit ca Partidul Democrat Liberal, Forta Civica si Noua Republica formeaza o alianta si ca astfel de actiuni ii prejudiciaza pe toti membrii aliantei si ca, din acest motiv, orice actiune de acest gen nu va fi trecuta cu vederea.

Comentarii

1 thought on “Atitudinea primarilor nostri care sustin candidatii USL este inacceptabila

  1. Nazare nu face regulile la Braila deoarece a venit sa candideze ca parlamentar nu sa organizeze filiala.Deci nu va depinde de el ce se va intampla pot sa-si dea mana astia intre ei cat or vrea.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.