Social

Astăzi are loc deschiderea oficială a ștrandului de pe Faleza Dunării

Astăzi are loc deschiderea oficială a ștrandului de pe Faleza Dunării

Începând de astăzi, 1 iunie 2019, Brăila va avea din nou un ștard deschis. Investitorul care preluat ştrandul de pe faleză a reparat bazinul, a reamenajat porţiunea de plajă şi spaţiul pentru restaurant-pub, iar deschidere a fost programată pentru sâmbătă, 1 iunie, la ora 10.00.

După un an de pauză, ştrandul de pe faleză se redeschide anul acesta, după ce ADM Club a preluat locaţia pentru o perioadă de cinci ani, cu drept de preemțiune pentru încă cinci, plătind o chirie lunară către Serviciul de Utilitate Publică, Administrare şi Gospodărire Locală din cadrul Primăriei Brăila. În actualul sezon estival brăilenii vor avea din nou posibilitatea de a merge la plajă într-un loc amenajat la standarde înalte.

La ștrandul care se va deschide astăzi, de Ziua Copilului, fost reabilitat bazinul, reparându-se porţiunile unde tencuiala începuse să se desprindă. De asemenea, s-au înlocuit filtrele, pompele de apă, sistemul de iluminat şi a fost vopsit tot interiorul.Bazinul are o capacitate de 830 metri cubi, cu adâncime cuprinsă între 1,3 şi 1,8 m, dar şi cu un spaţiu special pentru copii, cu adâncime de 40 cm. Apa este recirculată, investitorul dând asigurări că este permanent filtrată şi tratată, astfel încât să nu existe niciun risc pentru cei care folosesc bazinul.

Pe partea de plajă, s-a refăcut aleea pavată, iar spaţiul pentru şezlonguri a fost acoperit cu un gazon artificial de calitate. În primă fază vor fi disponibile 100 de şezlonguri, cu umbrelă și măsuță, dar și un loc de joacă pentru copii.

Au fost reamenajate şi vestiarele unde clienţii se pot schimba. Toate duşurile de lângă bazin sunt funcţionale, iar grupurile sanitare au fost refăcute de la zero.

Locul destinat servirii mesei este mult mai generos, restaurantul-pub având o capacitate de 130 de locuri, unde pot fi organizate și alte evenimente.

În prima zi, intrarea va fi gratuită, iar ștrandul va fi deschis publicului până la ora 15.00. Începând de duminică, 2 iunie, intrarea se va face pe bază de bilet. Pentru copiii cu vârsta până în 7 ani, însoțiți de părinți, intrarea este gratis, pentru cei cu vârste între 7 şi 14 ani tariful este de 15 lei, dar fără şezlong. Pentru adolescenţi şi adulţi, tariful este de 25 lei, de luni până vineri. Sâmbăta şi duminica, intrarea va costa 35 lei. În prețurile pentru adulți intră asigurarea locului pe un șezlong, cu umbrelă și măsuță la două persoane.

Programul la ștrandul de pe faleza Dunării va fi de la ora 8.00 până la ora 18.00.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •