Actualitate

Anul nou a început cu dosare penale pentru mai mulți șoferi brăileni

Anul nou a început cu dosare penale pentru mai mulți șoferi brăileni

Din primele zile ale anului 2020 polițiștilor brăileni le-au căzut în față mai mulți șoferi aflați la volan sub influența alcoolului sau care s-au urcat la volan fără permis de conducere.

La data de 01 ianuarie a.c., la ora 03:15, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică l-au oprit în trafic pe un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din comuna Tufeşti, în timp ce conducea un vehicul pe strada Râmnicu Sărat din municipiu.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,84 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză au fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Tot pe 1 ianuarie a.c., la ora 19:00, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Făurei l-au oprit în trafic, pe un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din localitatea Vişani, în timp ce conducea un vehicul pe raza localităţii de domiciliu.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că brăileanul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

În noaptea de 2 ianuarie a.c., la ora 00:20, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila l-au depistat în trafic pe un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din satul Urleasca, în timp ce conducea un vehicul pe DN 2B.

În aceeași noapte, la ora 01:00, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică l-au oprit în trafic pe un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe strada Griviţei, din municipiu.

Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că aveau în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,60 mg/l, respectiv 0,69 mg/l.

Aceştia au fost conduşi la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză au fost întocmite dosare penale şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •