Administratie

Amenzi pentru vehiculele de mare tonaj care au permis de acces auto pentru circulația pe străzile din municipiu

Amenzi pentru vehiculele de mare tonaj care au permis de acces auto pentru circulația pe străzile din municipiu

De la începutul anului, pentru nerespectarea prevederilor H.C.L.M. Brăila nr. 719/2018, privind  aprobarea Regulamentului pentru eliberarea și folosirea permiselor de acces auto pentru circulația autovehiculelor pe străzile Municipiului Brăila, au fost aplicate 94 sancţiuni contravenţionale cu amenzi în valoare de 235.000 lei.

S.C. ANGHEL N.G. S.R.L., cu sediul în mun. Galați, jud. Galați a fost sancționată de Poliția Locală cu amendă în  valoare de 2.500 lei, la data de 12.02.2020, în calitate de proprietară a autovehiculului marca SCANIA nu a avut permis de acces auto pentru circulația vehiculului pe Șos. Râmnicu Sărat, dinspre str. Comuna din Paris către Șoseaua de Centură, stradă cu interdicție de tonaj.

S.C. F&G MAPAMPOND LOGISTICS S.R.L., cu sediul în com. Slobozia Conachi, jud. Galați a fost sancționat cu amendă în  valoare de 2.500 lei, la data de 20.02.2020, în calitate de proprietară a autovehiculului marca SCANIA nu a avut permis de acces auto pentru circulația vehiculului pe Șos. Râmnicu Sărat, dinspre str. Comuna din Paris către Șoseaua de Centură, stradă cu interdicție de tonaj.

S.C. NICOST S.R.L., cu sediul în mun. Galați, jud.Galați a fost sancționată cu  amendă în  valoare de 2.500 lei, la data de 04.02.2020, în calitate de proprietară a autovehiculului marca SCANIA nu a avut permis de acces auto pentru circulația vehiculului pe Șos. Râmnicu Sărat, dinspre str.Comuna din Paris către Șoseaua de Centură, stradă cu interdicție de tonaj.

S.C. CONȚ ARIAN TRANSCOM S.R.L., cu sediul în com. Teliucu Inferior, jud. Hunedoara a primit amendă în  valoare de 2.500 lei, la data de 13.02.2020, în calitate de proprietară a autovehiculului marca MAN nu a avut permis de acces auto pentru circulația vehiculului pe Șos. Râmnicu Sărat, dinspre Șoseaua de Centură către str. Comuna din Paris, stradă cu interdicție de tonaj.

S.C. LAGUNA EUROMOB S.R.L., cu sediul în com. Vadu Izei, jud. Maramureș, a fost sancționată cu  amendă în  valoare de 2.500 lei, la data de 04.02.2020, în calitate de proprietară a autovehiculului marca MAN nu a avut permis de acces auto pentru circulația vehiculului pe Șos. Râmnicu Sărat, dinspre Șoseaua de Centură către str. Comuna din Paris, stradă cu interdicție de tonaj.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •