ProBr

Amenzi aplicate de Poliția Locală pentru tulburarea ordinii și liniștii publice

Amenzi aplicate de Poliția Locală pentru tulburarea ordinii și liniștii publice

Poliția locală Brăila a constatat şi aplicat în ultima săptămână din luna iulie 9 sancţiuni contravenţionale în valoare de 2.800 lei, pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, conform Legii nr. 61/1991 R.

Pentru săvârşirea în public de acte, fapte sau gesturi obscene, proferarea de injurii de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, să provoace indignarea cetăţenilor, ori să lezeze demnitatea acestora sau a instituţiilor publice, au fost depistate şi sancţionate contravenţional 3 persoane cu amenzi în valoare de 800 lei.

Ch. A., în vârstă de 49 ani, din Brăila, a fost sancționată cu amendă în valoare de 400 lei, fiind depistată pe strada Comuna din Paris, la interecție cu strada Sportului, în timp ce profera injurii și expresii jignitoare la adresa reprezentanților S.C. Braicar, de natură să lezeze demnitatea și onoarea acestora. Pentru o abatere asemănătoare a fost sancționată cu amendă de 200 de lei și V. E., în vârstă de 34 ani, din Brăila, fiind depistată pe strada Pietății, în dreptul fostei Școli Generale nr. 3, în timp ce profera injurii și expresii jignitoare la adresa reprezentanților Braicar.

Polițiștii locali l-au sancționat pe T. V., în vârstă de 28 ani, din Brăila, cu amendă în valoare de 200 lei, fiind depistat în părculețul de joacă de lângă blocurile A.N.L. Lacu-Dulce, în timp ce profera injurii și expresii jignitoare, provocând indignarea persoanelor din zonă.

Pentru consumul de băuturi alcoolice pe domeniul public în alte locuri decât cele autorizate, a fost depistat și sancționat contravențional numitul F.M.-N., în vârstă de 33 ani, din Brăila, cu amendă în valoare de 100 lei, fiind depistat  pe Calea Galați, la intersecție cu str.Golești, consumând băuturi alcoolice, pe domeniul public, în loc neautorizat.

Pentru refuzul unei persoane de a da relații pentru stabilirea identității sale, de a se legitima cu actul de identitate sau de a se prezenta la sediul poliției, la cererea justificată a organelor de menținere a ordinii publice, aflate în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a fost depistat și sancționat contravențional numitul N.G.-I., în vârstă de 33 ani, din Brăila, cu amendă în valoare de 100 lei.

Pentru tulburarea fără drept a liniștii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte sau larmă, a fost depistat și sancționat contravențional numitul N.V., în vârstă de 31 ani, din Brăila, cu amendă în valoare de 1.000 lei, fiind depistat în curtea imobilului său tulburând liniștea locuitorilor din zonă prin muzică dată la intensitate mare.

Pentru lăsarea în libertate ori fără supraveghere a animalelor care pot prezenta pericol pentru persoane sau bunuri, a fost depistat și sancționat contravențional numitul D. Gh., în vârstă de 50 ani, din Brăila, cu amendă în valoare de 200 lei, pentru lăsarea în libertate, fără supraveghere a unei cabaline pe strada Walter Mărăcineanu.

Pentru pătrunderea cu încălcarea normelor legale de acces în instituţiile publice, a fost depistat şi sancţionat contravenţional numitul I.C.-I., în vârstă de 25 ani, din Brăila, cu amendă în valoare de 500 lei, fiind depistat pătrunzând în incinta fostei Unități Militare ,,Caporal Mușat”.

Pentru lăsarea fără supraveghere a unui bolnav mintal periculos, de către persoanele care au datoria de a-l îngriji sau de a-l păzi, a fost sancționat contravențional numitul G.T., în vârstă de 73 ani, din Brăila, cu amendă în valoare de 100 lei, pentru lăsarea fără supraveghere a fiicei G. N., în vârstă de 50 ani, care a aruncat de la fereastra apartamentului cu diverse obiecte în trecători. 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •