Social

Amenzi aplicate de Poliția Locală pentru gunoaiele aruncate pe domeniul public

Amenzi aplicate de Poliția Locală pentru gunoaiele aruncate pe domeniul public

În ultima săptămână din luna iunie, Poliția Locală Brăila a depistat şi sancţionat 8 persoane, cu amenzi în valoare de 9.500 lei, conform H.C.L.M. Brăila nr. 5/2003, pentru nepăstrarea curățeniei pe domeniul public al municipiului.

Pentru aruncarea sau depozitarea pe domeniul public precum şi în alte locuri publice, a reziduurilor de orice natură (menajere, industriale, vegetale, moloz), au fost depistate și sancţionate contravenţional  3 persoane cu amenzi în valoare de 4.000 lei.

Astfel, M.M., în vârstă de 19 ani, din Brăila a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.000 lei, fiind depistat de lângă Parcul A.N.L. Lacu-Dulce aruncând reziduuri menajere dintr-un autoturism, pe domeniul public, în loc neautorizat.

S.N.-L., în vârstă de 27 ani, din Brăila a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 lei, fiind depistat pe strada Unirii, în dreptul unui teren viran, aruncând reziduuri menajere și moloz pe domeniul public, în loc neautorizat.

G.L., în vârstă de 58 ani, din Brăila a primit o amendă în valoare de 1.000 lei, fiind depistată pe strada Vadul Olangeriei, la intersecție cu strada Independenței, aruncând moloz din două roabe, pe domeniul public, în loc neautorizat.

Pentru comercializarea şi consumul seminţelor pe străzi sau în alte locuri publice, au fost depistate şi sancţionate contravenţional 3 persoane cu amenzi în valoare de 3.000 lei.

B.A., în vârstă de 27 ani, I.V., în vârstă de 26 ani, și I.I.-M., în vârstă de 28 ani, toți din municipiul Brăila, au fost sancționați de Poliția Locală cu amenzi în valoare de 1.000 lei fiecare, fiind depistați în Parcul Monument, în părculețul de joacă situat lângă Liceul „Edmond Nicolau”, consumând seminţe de floarea soarelui şi aruncând cojile pe jos.

Pentru arderea de resturi vegetale şi menajere sau de altă natură în curţi, pe străzi, pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat a fost depistat şi sancţionat contravenţional numitul H.G., în vârstă de 51 ani, din Brăila, cu amendă în valoare de 1.500 lei – pentru arderea de resturi menajere pe strada Radu S. Campiniu, la intersecție cu Bd. Al. I. Cuza.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •