Sport

Ambele echipe ale HC Dunărea au duminică meciuri în campionat

Ambele echipe ale HC Dunărea au duminică meciuri în campionat

Duminică, 3 februarie a.c., echipele de handbal ale HC Dunărea Brăila își vor disputa meciurile din Divizia A și Liga Națională. Echipa a doua a HC Dunărea va juca pe teren propriu, iar echipa mare va juca în deplasare, la Baia Mare. Fetele pregătite de Aurelian Roșca au plecat de astăzi spre Baia Mare. 

Handbal Club Dunărea Brăila, împreună cu Federația Româna de Handbal, organizează duminică, 3 februarie, cu începere de la ora 11.00, partida din cadrul campionatului de DIVIZIA A, seria A, dintre HC Dunărea Brăila II și ACS UAIC CNOT Iași. Meciul contează pentru etapa a 14-a.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de două ori în acest campionat. În primul meci, jucat la Brăila, fetele pregătite de Cristian Cezar Preda și Eugen Jelesneac au câștigat cu 31-23, iar în meciul de la iași, echipa din Brăila a pierdut cu 26-24. Înaintea acestei etape HC Dunărea Brăila II ocupă locul 4, cu 10 puncte, iar CNOT Iași se află pe locul 6, cu 9 puncte.

Meciul dintre HC Dunărea Brăila II și ACS UAIC ANOT Iași va avea loc în Sala Polivalenta „Danubius”. Accesul în sală se va putea face cu o oră înaintea începerii partidei. Prețul unui bilet este de 5 lei.

”Îndemnăm suporterii să-și susțină favoriții, respectând cadrul legal, să nu se lase antrenați în dispute cu caracter xenofob, rasist și obscen, ceea ce ar duce la deturnarea de la caracterul sportiv al competiției și implicit, suportarea consecințelor prevăzute de legislația în vigoare” se arată într-un comunicat al clubului.

Partida va fi condusă de Georgiana Lungu – Mihaela Paraschiv din Neamț.

Echipa din Liga Națională dispută duminică. 3 februarie, de la ora 17.30, meciul din cea mai lungă deplasare, la Baia Mare. Partida dintre CS Minaur Baia Mare și HC Dunărea Brăila se va juca în Sala Lascăr Pană din Baia Mare și va fi transmisă în direct de TVR 1 și TVRHD.

Meciul contează pentru etapa a XV-a din cadrul Ligii Florilor (Liga Națională) și va fi arbitrat de către cuplul de arbitrii Georgiana Doana și Ana Gociu, ambele din București.

După 14 etape în Liga Națională, HC Dunărea Brăila ocupă locul 11, cu 11 puncte. Minaur Baia Mare a acumulat până acum 22 de puncte și se află pe locul 4, la un punct de locul 3 ocupat de Măgura Cisnădie.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •