Echipa braileana de volei fete de la ACS Sport Plus a participat in acest weekend la primul turneu oficial dupa mai bine de un an. Intr-o grupa puternica cu CSS Targoviste, LPS Viitorul Pitesti si Juvenil Brasov, gazda intrecerii, brailencele nu au reusit sa isi apropie victoria in niciun meci, desi au etalat un volei convingator in multe momente.

Vineri, in jocul cu Targoviste au avut un prim set in care CSS, echipa rodata in turnee finale in ultimii ani, a trebuit sa se mobilizeze pentru a nu avea emotii. S-a incheiat la 18, dar fetele de la Sport Plus nu au putut trece peste amintirile esecurilor din ultimii doi ani in fata acestui adversar și au pierdut și următoarele seturi

A doua zi s-au intalnit cu pitestencele, cele care se inclinasera in fata Juvenilului in minimum de seturi. Dupa un prim set adjudecat de cele din Arges, ridicatoarea noastra, Daria Rotaru, a parasit terenul cu o luxatie a gleznei, devenind indisponibila pentru tot turneul. Setul s-a cedat la mare lupta. A fost momentul de orgoliu al jocului.

Am fost nevoit sa introduc o jucatoare fara experienta, Andreea Seniuc, dar care si-a ajutat colegele sa ramana in lupta. Am vazut spiritul brailean in cel de-al treilea act castigat de noi intr-o maniera categorica. Desi eram pe val, increderea ca putem rasturna situatia nu a fost la nivelul optim” spune antrenorul Constantin Baciu.

Ultima confruntare a venit cu o noua modificare in formula braileana. Cristina Andrei, nascuta in 2008, dar cu cinci ani de achizitii voleibalistice, a reusit sa puna umarul la un joc consistent cu Juvenil. A fost tot 0-3, dupa un set doi cu servici la Braila pentru 1-1.

„Am vazut realizari deosebite cu volei spectaculos pe alocuri. Practic ne-a aratat nivelul de pregatire. Suntem in grafic pentru ceea ce insemnam. Jucatoarele, parintii, cu toti asteptam sa vina momentul primei victorii care sa ne descatuseze. Am format o echipa competitiva, dar mai avem nevoie de cateva luni de munca intensa, sa ne mai intarim, pentru a incepe sa culegem roade mai multe. Poate ca vor incepe inca de la urmatorul turneu programat peste doua saptamani tot la Brasov.” a spus Baciu.

Participarea in competitia nationala a cadetelor este asigurata de club prin aportul sponsorilor proiectului: Timoserv, Frontera, Ben Electroserv, Poem Caffe.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •