Sport

ACS Comunal Cazasu primul lider al Ligii a 4-a

ACS Comunal Cazasu primul lider al Ligii a 4-a

Sâmbătă și duminică s-au jucat meciurile din prima etapă a Ligii a 4-a la fotbal. În cele 5 meciuri ale etapei I s-au marcat 27 de goluri.

Scorul etapei a fost realizat de ACS Comunal Cazasu, care este primul lider al Ligii a 4-a. Echipele gazdă au câștigat un singur meci, în celelalte patru victoria revenind echipelor oaspete. Golgheterul primei etape a fost Viorel Banciu de la ACS Comunal Cazasu, autor a trei goluri în singura victorie a unei echipe gazdă.

Rezultatele înregistrate în prima etapă din Liga a 4-a:

ACS Comunal Cazasu – Dacia Bertești 6-0 (3-0). Golurile au fost marcate de: P. Andronache (9), V. Banciu (19, 26, 74), M. Avramescu (70), M. Soare (72). La juniori A1 Dacia Bertești a câștigat cu 3-2.

Dinamic Unirea – Sportul Chiscani 0-4 (0-0). Echipa lui Georgel Pascu a deschis scorul prin Andrei Crăciun în minutul 47. Abia în ultimul sfert de oră al meciului echipa din Chiscani s-a desprins decisiv prin golurile marcate de Sorin Techiu în minutul 76 și Marian Bolozan în minutele 83 și 90. La juniori A1 Dinamic Unirea a câștigat cu 7-2, trei goluri fiind marcate de Ionuț Lemnaru.

Voința Plopu – Viitorul Însurăței 2-4 (1-1). Gazdele au deschis scorul în minutul 7 prin Cristi Irimia. În minutul 26 Moldoveanu a restabilit egalitatea și scorul a rămas 1-1 până la pauză. Viorel Gheorghe a adus echipa din Însurăței la conducere în minutul 55, apoi a fost rândul lui Irimia să înscrie golul de 2-2. În minutul 86 Mogoș a marcat pentru 2-3, iar în minutul 90+4 Viorel Gheorghe a stabilit rezultatul final al meciului. La juniori A1 scorul a fost egal, 3-3.

Viitorul Șuțești – Victoria Traian 2-4 (2-0). Pentru Viitorul Șuțești au marcat: Custură în minutul 22 din penalty și Alin Ciocan în minutul 37. Pentru Victoria Traian au înscris: Dumitrana în minutul 67, Costel Roșu din penalty, în minutul 69, și Ionuț Matei în minutele 73 și 87. Din minutul 65 Viitorul Șuțești a rămas în 10 jucători, Adrian Coman primind al doilea cartonaș galben. La juniori A1 Victoria Traian a câștigat cu 6-3.

Dacia Unirea II Brăila – Pandurii Tudor Vladimirescu 2-3 (1-3). Ultimul meci al etapei la seniori s-a jucat duminică, de la ora 12.00, pe stadionul Municipal din Brăila. Pe un teren pe care practic nu mai există nici o pată de gazon verde, juniorii Daciei Unirea nu au făcut față unei echipe mult mai solide în special din punct de vedere fizic. Alexandru Duțu a deschis scorul pentru Dacia Unirea în minutul 11. Bălănică a egalat în minutul 24, apoi Dorașcu a marcat pentru 1-2 în minutul 41. În minutul 43 Bălănică a marcat al treilea gol pentru Pandurii Tudor Vladimirescu. În minutul 77 Alexandru Duțu a redus din handicap după o cursă pe partea dreaptă în care a depășit în viteză mai mulți adversari, a intrat în careu și a șutat puternic în plasa porții oaspeților. La juniori A1 Dacia Unirea a câștigat cu 2-1.

Voința Vișani a stat în această etapă.

Primul lider în clasamentul echipelor de seniori este ACS Comunal Cazasu, iar la juniori A1 primul lider este Dinamic Unirea.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •