ProBr

Control judiciar pentru șoferul care a produs accidentul din stația Ciocârlia

Control judiciar pentru șoferul care a produs accidentul din stația Ciocârlia

Update2: Autorul accidentului din dimineața zilei de 18 iunie a.c., Georgian Negrei, în vârstă de 31 de ani, din Gropeni, a fost prezentat astăzi instanţei cu propunere de arestare preventivă. Judecătoria Brăila a respins propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, ca neîntemeiată.Instanța brăileană a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar faţă de inculpatul Negrei Georgian, pe o perioadă de 60 zile, respectiv de la data de 19.06.2019 până la data de 17.08.2019 inclusiv.

Update: Șoferul care a produs accidentul din stația Ciocârlia a fost reținut aseară pentru 24 de ore, iar astăzi va fi trimis în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Victima este în continuare în stare gravă, iar prognosticul medicilor este unul rezervat.

Azi noapte, în jurul orei 3.10, un șofer în vârstă de 31 de ani, aflat la volanul unui Alfa Romeo, a intrat cu mașina în stația de autobuz de la Ciocârlia și a lovit în plin un pieton, în vârstă de 28 de ani.

Autoturismul circula pe Calea Călărașilor, dinspre strada Radu Negru spre Bariera Călărașilor, și din cauza vitezei a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina în staţia de autobuz de la Ciocârlia. Accidentul s-a produs în jurul orei 3.10. Taximetriștii aflați pe partea cealaltă, în stația de taxi, nu i-au putut prinde pe șoferul și pasagerul din autoturism, care au fugit de la locul accidentului.

Mașina a lovit în plin un tânăr taximetrist, originar din comuna Movila Miresii, care se afla pe trotuar, și s-a oprit în stâlpii de la stația de autobuz, dislocând și aparatul de bilete al Braicar. Autorul accidentului, care se pare că se mai afla cu cineva în mașină, a coborât și a fugit de la locul accidentului.

Victima, în vârstă de 28 de ani, traversase Calea Călăraşilor, din statia de taxi, pentru a-şi cumpăra ţigări de la magazinul non-stop din stația de autobuz de la Ciocârlia când a fost spulberat de maşină.

Tânărul taximetrist, originar din comuna Movila Miresii, a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Andrei” din Galaţi şi este în stare gravă.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

A fost identificat șoferul autoturismului implicat în accident, care s-a prezentat singur la poliție. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din comuna Gropeni. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,04 mg/l și a fost condus la spital în vederea recoltării unor probe de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •