Sport

Liceului Pedagogic “D.P.Perpessicius” campioana la ONSS nivel liceeal

Liceului Pedagogic “D.P.Perpessicius” campioana la ONSS nivel liceeal
Liceului Pedagogic “D.P.Perpessicius” campioana la ONSS nivel liceeal
Liceului Pedagogic “D.P.Perpessicius” campioana la ONSS nivel liceeal

In perioada 15 – 29 februarie 2016 pe terenul sintetic de la Liceul Teoretic “Panait Cerna” a avut loc turneul final al Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar la fotbal baieti – nivel liceal, faza judeteana.

La aceasta competitie au participat patru echipe de la: Liceul Pedagogic “D.P.Perpessicius” – profesor Bogdan Grigore , Colegiul Tehnic “Edmond Nicolau” – profesor Baldovin Nicusor, Colegiul National “ Nicolae Balcescu” – profesor Doru Dewald si Liceul Teoretic “Panait Cerna” – profesor Neta Marian.

Turneul s-a jucat dupa sistemul “fiecare cu fiecare” iar in urma celor trei etape, castigatoare a fost echipa Liceului Pedagogic “D.P.Perpessicius” pregatita de profesorul Bogdan Grigore, echipa ce s-a calificat la turneul zonal ce urmeaza sa aiba loc la Tulcea in perioada 5-8 mai 2016.

Echipa Liceului Pedagogic “D.P.Perpessicius”  a castigat doua meciuri și a pierdut unul si profitat de faptul ca cei de la Colegiul Nicolae Balcescu nu au reusit sa castige meciul cu Liceul Panait Cerna. Campionii judeteni de la Liceul Pedagogic “D.P.Perpessicius” au învins cu 9-4 pe cei de la Liceul Teoretic “Panait Cerna”, golurile învingătorilor fiind marcate de Mucuta Dragos – 5, Zaharia Stefan, Ion Marius si Capbun George. Echipa pregatita de profesorul Bogdan Grigore a pierdut meciul din etapa a doua, in fata celor de la Colegiul National “Nicolae Balcescu” cu scorul de 3-5, golurile fiind marcate de Zaharia Stefan, Mucuta Dragos si Capbun George. În derby-ul fazei finale a ONSS faza judeteana, Liceul Pedagogic “D.P.Perpessicius” a învins cu 4-3 echipa de la Colegiul Tehnic “Edmond Nicolau”, prin golurile inscrise de Mucuta Dragos -2, Capbun George si Jercan Marius.

Clasament final:

 1. Liceul Pedagogic “D.P.Perpessicius” 3 2 0 1 16 – 12 6 puncte
 2. Colegiul Tehnic “Edmond Nicolau” 3 2 0 1 14 – 10 6 puncte
 3. Colegiul National “Nicolae Balcescu” 3 1 1 1 12 – 11 4 puncte
 4. Liceul Teoretic “Panait Cerna” 3 0 1 2   7 – 16  1 punct

[quote]Tin sa felicit pe aceasta cale tot lotul de jucatori care au evoluat pe intregul parcurs al competitiei, reusind prin rezultatele obtinute sa duca anul acesta Liceul Pedagogic pentru a doua oara pe  primul loc al judetului Braila la ONSS, de data aceasta la fotbal baieti – nivel liceal! Sper sa facem o figura frumoasa si la etapa zonala, programata in perioada 5 – 8 mai 2016 la Tulcea si de ce nu si la o calificare la faza nationala! De asemenea vreau sa multumesc pentru buna organizare a competitiei I.S.J. Braila si in special domnului Inspector Scolar General Adjunct Gheorghita Dan – Mihai, domnilor directori ai Liceului ”D. P. Perpessicius”, Constantin Gherghinoiu si Mariana Condrea pentru ajutorul acordat in perioada desfasurarii competitiei, reprezentantilor Asociatiei Judetene de Fotbal Braila si Comisiei Judetene de Arbitri Braila, domnii Laurentiu Vargatu, Daniel Deca si Mihai Ianos –  pentru suportul tehnic acordat desfasurarii acestei competitii[/quote], a declarat profesorul Bogdan Grigore, care a pregatit echipa castigatoare.

Lotul folosit pe parcursul intregii competitii de profesorul Bogdan Grigore a fost urmatorul: Barbu Daniel, Capbun George, Zaharia Stefan, Niculae Alexandru, Mucuta Dragos, Ion Marius, Negura Mircea, Marcu Andrei, Vasilica Ginel si Jercan Marius.

Dragos Mucuta
Dragos Mucuta

De mentionat faptul ca Dragos Mucuta, jucator la Dacia Unirea Braila, a fost golgeterul fazei judetene cu 8 goluri marcate, jumatate din totalul golurilor echipei sale.

11291765_1719318514982007_1969231246_n 12822112_1719318484982010_1765466234_n ldp

Distribuie postarea
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •