Politica

Mihai Isvoranu și-a prezentat programul electoral pentru primăria Brăila

Mihai Isvoranu și-a prezentat programul electoral pentru primăria Brăila

Candidatul Alianței USR-PLUS la primăria Municipiului Brăila, medicul veterinar Mihai Isvoranu şi-a prezentat principalele puncte din programul cu care candidează.

Programul pe care Mihai Isvoranu, candidatul alianţei USR-PLUS la Primăria Brăilei, a atins un punct nevralgic, acela al incapacităţii actualei administraţii locale de a atrage fonduri europene, esenţiale pentru dezvoltarea municipiului.

”Brăila se află pe penultimul loc din ţară la capacitatea de accesare a fondurilor europene şi a pierdut ani de dezvoltare. În tot acest timp, alte oraşe și comune din România se dezvoltă continuu tocmai pentru că atrag an de an fonduri europene. În aceste oraşe nu mai există probleme legate de asfaltări, iluminat sau lipsa locurilor de joacă pentru copii. Toate au trecut într-o fază de dezvoltare unde se pune accent pe mediu, pe dezvoltarea mediului de business şi pe o mai bună calitate a vieţii cu tot ceea ce înseamnă aceasta în secolul XXI” a spus Mihai Isvoranu.

Candidatul USR-PLUS la primărie spune că Brăila va atrage fonduri europene care vor permite administraţiei locale să rezolve probleme care trenează de ani de zile: asfaltarea tuturor străzilor, renovarea centrului istoric, realizarea unui sistem de transport modern.

„Eu îmi iubesc oraşul şi vreau să îl văd din nou curat şi înfloritor. Vreau să nu ne mai plece tinerii din Brăila, ci să îi atragem spre a construi împreună un oraş în care să fim cu toţii mândri că trăim. Vreau ca Brăila să redevină o destinaţie turistică majoră şi să punem în valoare tot patrimoniul incredibil pe care îl avem aici. Cred cu tărie că putem face asta cu ajutorul fondurilor europene şi mai cred că Brăila are o şansă prin noi toţi, cei care o iubim.” – Mihai Isvoranu, candidat USR-PLUS la primăria Brăilei. 

El a dat exemple de fonduri existente în acest moment în diferite axe de dezvoltare şi a demonstrat că în Brăila se pot atrage bani pentru îmbunătăţirea sau modernizarea infrastructurii, a spitalelor, a şcolilor, pentru reabilitarea centrului istoric şi a cartierelor de blocuri etc.

Mihai Isvoranu nu promite minuni, dar spune că vrea și știe să pună în practică soluții și proiecte în care crede și de care Brăila are nevoie. El spune că Brăila are nevoie de o viziune pentru oraș și de muncă pentru oraș, care să aducă dezvoltare economică într-un oraș cu un potențial uriaș complet neexploatat.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •