Sport

Remiză albă în meciul dintre Viitorul Ianca și CS Afumați

Remiză albă în meciul dintre Viitorul Ianca și CS Afumați

Viitorul Ianca a terminat la egalitate meciul de pe teren propriu cu CS Afumați. Deși a fost un meci fără goluri, fazele de poartă nu au lipsit, dar ghinionul sau intervențiile celor doi portari au făcut ca partida de pe stadionul ”Ștefan Vrăbioru” din Ianca să se termine cu scorul de 0-0.

Prima repriză a fost dominată de echipa din Afumați, care și-a creat mai multe ocazii de gol, dar portarul Mitrea a fost în zi bună.

Prima ocazie de gol a meciului a fost în minutul 11, când Lupuleț i-a pasat pe culoar lui Buduroi, iar acesta a pătruns în careu, însă Mitrea a blocat șutul acestuia de la 14 metri, respingând în lateral. Faza a continuat și mingea a ajuns la Dedu, care a șutat de la circa 25 de metri peste poartă.

În minutul 17 Petrache a centrat de pe dreapta, în fața porții, dar Preda a respins. În minutul 34, Petrache a trimis o pasă de 40 de metri în diagonală, pentru Buduroi, lăsat liber de Coteț, iar acesta a șutat de la 20 de metri însă Mitrea a respins în lateral. Peste 6 minute Avram i-a pasat la 17 metri lui Ghiță, dar acesta a șutat peste poartă.

În minutul 43 Buduroi a centrat în fața porții și Lupuleț, din 4 metri, a trimis spre poartă, dar Mitrea a scos cu piciorul și scorul la pauză a rămas 0-0.

Repriza a doua a început cu o nouă ocazie a oaspeților, care în secunda 40 au irosit o nouă șansă de a marca, dar șutul lui Buduroi pe colțul scurt a fost reținut de Mitrea. În minutul 50 Avram a centrat în fața porții, dar Preda a respins în corner, pentru ca cinci minute mai târziu Lupuleț să trimită din 6 metri în portarul Mitrea.

Primul șut periculos al gazdelor a venit în minutul 63. Dima a șutat de la colțul acreului, pe colțul scurt, dar Obretin a reținut. În minutul 68 Măgureanu a trimis un șut cu boltă de la 17 metri, dar Mitrea a reținut de sub transversală.

În minutul 70 Alin Radu a scăpat spre poarta oaspeților, dar a fost faultat la 25 de metri de Vîrtej. Cosmin Necoară a executat în zid și oaspeții au pornit un atac periculos, cu Neamțu pătrunzând în careu, dar șutul său a fost respins de Mitrea. Mingea a ajuns la Vasile, care a trimis în stânga la Neamțu, iar acesta a șutat din 7 metri peste poartă.

Finalul de meci a fost al celor de la Viitorul Ianca. În minutul 85 Marius Dima a șutat din interiorul careului, lateral stânga, dar portarul oaspeților a respins. În minutul 87 am consemnat cea mai mare ocazie a meciului. La un atac prelungit al gazdelor mingea a ajuns în partea dreaptă la Mucuță, acesta a centrat pe bara a doua, dar Dima a trimis cu capul din 4 metri, puțin pe lângă poartă.

După cele 4 minute de prelungiri arătate de arbitru meciul s-a terminat la egalitate, scor 0-0, un rezultat echitabil, după un joc cu multe faze frumoase, chiar dacă nu s-a marcat.

Viitorul Ianca: Mitrea – Coteț (min. 72 Moroșan), Preda, Stănciulescu, Necoară – Colniceanu, M. Dima, Olenic, Păvălache – A. Radu (min. 78 e. Ndigwe), M. Coman (min. 62 Mucuță).

Punctul obținut în meciul cu CS Afumați le-a adus urcarea pe locul 7 a echipei antrenate de Laurențiu Ivan, iar ilfovenii au pierdut poziția a 2-a în clasament.

Etapa viitoare, sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 14.00, Viitorul Ianca va juca în deplasare la Agricola Borcea.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •