A prezentat la controlul de frontieră de la Zona Liberă Brăila, pentru ansamblul rutier condus, polițe de asigurare obligatorie false

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului Poliției de Frontieră Zona Liberă Brăila efectuează cercetări în privinţa unui cetăţean român care a prezentat la controlul de frontieră pentru ansamblul rutier condus, polițe de asigurare obligatorie false.

În data de 01 martie a.c., în jurul orei 20.00, în Punctul Poliției de Frontieră Zona Liberă Brăila – ITPF Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, la volanul unui autocamion care tracta o semiremorcă, ambele înmatriculate în România, un cetățean român, în vârstă de 34 de ani.

Cu ocazia controlului polițiștilor de frontieră, bărbatul a prezentat documentele solicitate, printre care şi polițele de asigurare obligatorie pentru ambele vehicule cu care se deplasa. În urma verificărilor efectuate în bazele de date specifice s-a constatat că atât automarfarul condus cât și semiremorca tractată, nu figurează ca fiind asigurate, documentele prezentate fiind false.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals în înscrisuri oficiale și uz de fals, la finalizare urmând a se lua măsurile legale care se impun.

Exit mobile version