Alexandru Popa: ”PSD scoate bani și din piatră seacă, adică, spre exemplu, din ploaia care nu plouă”

Ca și cum nu era de ajuns că brăilenii plătesc cea mai scumpă apă potabilă din țară și plătesc taxă până și pe apa ploilor inexistente, de la 1 martie, Compania de Utilități Publice Dunărea a scumpit și mai mult apa potabilă și serviciile de canalizare. De la 8,87 lei metrul cub de apă potabilă, s-a ajuns la 9,66 lei metrul cub (fără TVA), iar pentru serviciile de canalizare, dacă până în februarie, prețul era de 4,84 lei/mc, din martie, acesta este 5,27 lei/mc (fără TVA).

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa spune că acestea sunt prețurile pe care le practică de la 1 martie Compania de Utilități Publice condusă de PSD-iști.

”Vorbim despre CUP Dunărea Brăila, o companie care cumpără mașini de lux pentru societate, care angajează pe bază de carnet de partid, care-și folosește angajații ca să împartă calendare electorale cu „cea mai bună echipă pentru Brăila”, în care apar fotografiile candidatului la alegerile europarlamentare Mihai Tudose (PSD), candidatului la președinția Consiliului Județean, Francisk Iulian Chiriac (PSD) și candidatului PSD la Primărie, Marian Dragomir.

Este vorba de o Companie de Utilități Publice condusă de un PSD-ist care a folosit angajații și utilajele societății ca să-și curețe propria gospodărie.

CUP Dunărea este condusă și manevrată politic de PSD Brăila: echipa de conducere este formată din membri PSD, președintele ADI Dunărea este primarul Marian Dragomir, șeful Organizației Municipale PSD Brăila, iar vicepreședintele ADI Dunărea este Francisk Iulian Chiriac, șeful Organizației Județene PSD Brăila.

CUP Dunărea este folosită de foarte mulți ani de PSD în interesul partidului și împotriva intereselor brăilenilor.

CUP Dunărea este una dintre companiile căpușate de PSD Brăila, în care se fac pe bandă rulantă angajări pe bază de carnet de partid și pentru ca toate aceste căpușe PSD-iste să poată să ia un salariu e nevoie de bani. De unde? De la brăilenii care plătesc apa potabilă la preț de produs de lux și care sunt puși să plătească servicii de canalizare până și pentru apa ploilor care nu există.

Și dacă avem nemulțumiri legate de prețul apei, cel dintâi PSD-ist al Brăilei, Francisk Iulian Chiriac, cu aroganța care-l caracterizează, ne răspunde: „Beți apă direct din Dunăre!”.

Ceea ce face PSD prin CUP Dunărea este reprezentativ pentru ceea ce face PSD cu județul Brăila: stoarce tot ce se poate stoarce, pentru a alimenta direct sau indirect partidul și oamenii partidului, care trebuie întreținuți, ca să lucreze și să voteze pentru PSD. Și la nevoie, PSD scoate bani și din piatră seacă, adică, spre exemplu, din ploaia care nu plouă”, a declarat președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa.

Exit mobile version