Vointa Gaiseanca putea sa obtina primul punct pe teren in acest campionat

Vointa Gaiseanca putea sa obtina primul punct pe teren in acest campionat
Vointa Gaiseanca putea sa obtina primul punct pe teren in acest campionat

Sâmbătă, 3 mai, Liga a 4-a la fotbal organizată de AJF Brăila, a programat meciurile din etapa a XXI-a. Liderul la zi, Victoria Traian, s-a împiedicat pe teren propriu cu Victoria Old-Boys Însurăței, remizând pe teren propriu, scor 2-2, cu toate golurile marcate în ultimele 30 de minute, dar păstrează 9 puncte avans față de Viitorul Însurăței, dar având și un meci mai mult decât campioana de anul trecut. Meciul de la Găiseanca a fost decis la masa verde pentru că echipa gazdă a folosit un jucător aflat în stare de suspendare pentru cumul de cartonașe galbene.

Rezultatele înregistrate în cele cinci meciuri jucate sâmbătă, 3 mai:

Viitorul Ianca – Pandurii Tudor Vladimirescu 0-1 (0-1). Unicul gol al unui meci frumos cu multe ocazii de gol, a fost marcat de Fătu în minutul 42. La juniori A1 au câștigat gazdele cu 1-0.

Viitorul Însurăței – Gloria Movila Miresii 4-1 (3-1). Au marcat: S. Techiu (2, 69), Mirescu (13) și Lupașcu (32), respectiv Băndărică (23). La juniori lidera s-a impus cu 14-1.

Victoria Traian – Victoria Old-Boys Însurăței 2-2 (0-0). Pentru gazde au marcat Martinescu (61) și V. Durbacă (81), iar pentru oaspeți a înscris Buriu în minutele 74 și 88. La juniori au învins oaspeții cu 1-0.

Academia Stars Brăila – CS Făurei 3-2 (2-1). Pentru Stars au marcat Pascu (2, 14) și Iordache (49), iar pentru oaspeți au marcat Dobre (23) și Călătoaie (51). La juniori gazdele au ânvins cu 7-0.

Voința Găiseanca – Victoria Cazasu 0-3 (omologat). Pe teren a fost 4-4, dar rezultatul a fost omologat 0-3 pentru că echipa din Surdila Găiseanca l-a folosit pe Florin Bardaș care acumulase 7 cartonașe galbene. echipa din Găiseanca a ratat astfel șansa de a obține al patrulea punct în acest campionat. La juniori A1 gazdele au câștigat cu 4-1.

Avântul Mircea Vodă – Voința Vișani 0-3, echipa gazdă s-a retras din campionat în pauza competițională din iarnă.

Sportul Chiscani a stat.

În clasamentul echipelor de seniori pe primul loc se menține Victoria Traian cu 56 de puncte, având 18 victorii și două rezultate de egalitate. Pe locul 2 se menține Viitorul Însurăței cu 47 de puncte, dar un meci mai puțin jucat, iar pe locul 3 se află Academia Stars Brăila cu 43 de puncte.

La juniori A1 pe primul loc se află Viitorul Însurăței cu  51 de puncte, urmată de Pandurii Tudor Vladimirescu cu 48 de puncte și Viitorul Ianca cu 39 de puncte.

Exit mobile version