Vineri, 4 iunie 2024, începând cu ora 10:00, are loc evenimentul cultural Poezie la vârsta a III-a

 Consiliul Județean Brăila prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila și Primăria Brăila organizează în data de 14 iunie 2024, începând cu ora 10:00, evenimentul cultural Poezie la vârsta a III-a.

Întâlnirea din această săptămână marchează 135 de ani de la trecerea în neființă a marelui poet român, Mihai Eminescu, personalitate marcantă a literaturii române, prozator și jurnalist român, cea mai importantă voce poetică din țara noastră, după cum și criticii literari au apreciat.

               Cu admirație, recunoștință și mândrie pentru personalitatea distinctă a Luceafărului poeziei românești, membrii Uniunii Județene a Pensionarilor Brăila, coordonați de doamna Rusu Tinca Preda, vor recita versuri nemuritoare din creația sa literară, valorificând astfel poezii precum Gândind la tine, Scrisoare I sau Doina, doina greu îmi cazi.

     Evenimentul cultural Poezie la vârsta a III- a va fi transmis live, pe pagina de facebook Centrul.de.Creatie.Braila și se va desfășura în incinta Sălii  ProArte a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila.

Exit mobile version