Viitorul Șuțești și Viitorul Ianca au terminat la egalitate meciul din etapa a 4-a din play-out

Sâmbătă după amiază, pe stadionul comunal din Șuțești, s-a jucat meciul din etapa a 4-a a play-out-ului seriei a II-a din Liga a 3-a, între Viitorul Șuțești și Viitorul Ianca. Meciul s-a terminat la egalitate, scor 2-2 (1-1).

Prima ocazie de gol a aparținut echipei din Ianca, la o centrare din colțul careului a lui Păvălache, dar Trandafir, din doi metri nu a ajuns să trimită mingea în poartă. Apo gazdele au avut două faze la poarta adversă, dar rămase fără rezultat. Mai întâi, la o lovitură liberă din lateral dreapta, Tarozzi a centrat în careu, pe bara a doua, dar portarul Gabor a deviat în corner. În urma loviturii de la colț mingea a fost respinsă, dar a ajuns la Gherghișan, însă mingea trimisă de la 22 de metri, cu boltă, de acesta a fost reținută de portarul celor de la Ianca. Câteva minute mai târziu, Filip Dima a șutat spre poartă de la circa 25 de metri, mingea l-a lovit pe Postolea și apoi a ajuns la Marius Coman, dar șutul acestuia de la 12 metri a fost respins în corner de portarul George Tudor.

În urma loviturii de la colțul terenului, de pe partea dreaptă, mingea a fost centrată în careu de Păvălache, pe bara a doua, iar Marius Moroianu a reluat cu capul de la 4 metri și a marcat, 0-1 din minutul 27.

În minutul 31 Coteț a șutat de la circa 25 de metri, dar mingea nu a nimerit cadrul porții celor de la Ianca. Apoi a fost rândul lui Filip Dima să încerce și el un șut de la distanță, dar mingea a trecut puțin pe lângă bara porții gazdelor. În minutul 36, după o aruncare de la margine, de pe partea dreaptă, mingea a fost trimisă în careu, Mucuță i-a așezat mingea pentru șut lui Gherghișan, dar șutul acestuia de la 12 metri, pe colțul scurt, a fost deviat în corner de portarul Gabor. Peste câteva minute, Cristi Irimia a executat o lovitură liberă de la circa 30 de metri, dar a trimis exact pe centru porții și Gabor a reținut fără probleme.

În minutul 43 Tarozzi a pătruns în careu, talonat de Păvălache, și arbitrul Diana Ungureanu a dictat penalty. Lovitura de pedeapsă a fost executată de Dragoș Mucuță, care a trimis pe centru, în timp ce portarul a sărit în dreapta, și a marcat pentru 1-1, în minutul 44.

În repriza a doua prima ocazie de gol a aparținut oaspeților, la un corner de pe stânga, bătut de Păvălache, dar de data aceasta Moroianu nu a reușit să trimită în poartă din doi metri. Peste câteva minute a fost rândul gazdelor să rateze o ocazie de a trece în avantaj. Tarozzi a câștigat o minge în duel cu Păvălache, dar nu a avut o poziție prea bună pentru șut, astfel că portarul Gabor a reușit să respingă. Mingea a ajuns la Gherghișan, care a șutat de la 12 metri, ușor lateral dreapta, dar a trimis puțin peste poartă.

În minutul 52, la o fază pornită de la Marius Dima, mingea a ajuns în partea dreaptă la Coteț, iar acesta a centrat pe jos, în fața porții, mingea l-a depășit pe Defta și Dragoș Mucuță a înscris din 3 metri, 2-1 pentru Viitorul Șuțești.

În minutul 68 Viitorul Ianca a restabilit egalitatea. După o lovitură liberă de la centrul terenului, mingea a fost trimisă în careu de Păvălache, Mădălin Calu a împins mingea spre poartă din 6 metri, portarul Tudor a respins în față și mingea a ajuns în piciorul lui Moroianu apoi a sărit și Mădălin Calu, din 3 metri, a trimis cu capul mingea în plasa porții gazdelor, 2-2.

Mucuță putea realiza ”tripla”, pe un contraatac, dar, talonat de Dafta, a trimis peste poartă din 8 metri, ușor lateral dreapta. La un alt contraatac al gazdelor, Mucuță a pătruns pe partea stângă, a intrat în careu și a întors mingea la 15 metri pentru Daniel Tiutiu, dar acesta a șutat puțin pe lângă bara din stânga. În minutul 75 cei de la Ianca au avut o acțiune bună de atac, pornită de la o pasă în adâncime a lui Mario Tudor pentru Marius Coman, acesta i-a trimis în centru lui Trandafir, dar acesta a ezitat să șuteze la poartă alegând să paseze în stânga, la Păvălache, însă șutul acestuia, de la 14 metri, pe colțul scurt, s-a dus în plasa laterală.

Viitorul Șuțești: G. Tudor – L. Coteț, Postolea, Custură, Drăguț – G. Chihaia, Cr. Irimia – Tarozzi, Gherghișan, C. Nicolae – D. Mucuță. Au mai intrat: D. Tiutiu, Marius Dima.

Viitorul Ianca: Gabor – M. Tudor, Moroianu, Defta, Păvălache (min. 77 S. Stoica)- F. Dima, Trandafir (min. 90+1 I. Comșa), G. Oprea (min. 46 Neicu), M. Calu – D. Cheleș (min. 84 Naiman), M. Coman

După 4 etape din play-out Viitorul Ianca a urcat pe locul 3, cu 22 de puncte, iar Viitorul Șuțești a rămas pe ultima poziție în clasament, cu 12 puncte. În ultima etapă a turului din play-out, Viitorul Ianca va juca pe teren propriu cu CSM Râmnicu Sărat, iar Viitorul Șuțești se va deplasa în județul Tulcea pentru meciul cu Hamangia Baia.

Exit mobile version