Viitorul Șuțești aproape de o remiză în meciul cu Sporting Liești

Viitorul Șuțești a încheiat cu o înfrângere ultimul meci oficial din anul 2023, fiind învinsă pe teren propriu de Sporting Liești, una dintre echipele care se luptă pentru participarea în play-off-ul seriei a II-a din Liga a 3-a. În etapa a 15-a echipa din Șuțești, debutantă în Liga a 3-a, a pierdut pe teren propriu cu 2-3 (1-3).

Sporting Liești a condus cu 3-0 încă din minutul 26, după golurile marcate de Marius Coman (17), Gicu Iordache (20) și Bogdan Crihană (26). În minutul 45 Leonard Gherase a redus din handicap cu un gol marcat din penalty. În repriza a doua Viitorul Șuțești a jucat mai bine și a mai marcat o dată, tot prin Gherase, în minutul 72, dar nu a reușit să egaleze și să încheie anul cu un rezultat pozitiv.

Viitorul Șuțești: G. Tudor – Colniceanu, Căldăruș, Custură, Drăguț – Postolea, Chihaia – Tiutiu, Irimia, Tarozzi – Gherase. Rezerve: Smochină – Scarlat, Cimpoeru, Huțu, Nicolaie, Oniciu.

Sporting Liești: Cilighidreanu – Țopa, Podașcă, Maftei, Bădilaș, Chiriac, Munchiu, Crihana, Iordache, Stan, Coman. Au mai jucat: Vădeanu, Sănduc, Mihu, Iacob.

Viitorul Șuțești iernează pe ultimul loc în seria a II-a din Liga a 3-a, cu 4 puncte. În următoarea etapă, pe 9 martie 2024, Viitorul Șuțești va juca în deplasare, la Voința Limpeziș.

Exit mobile version