Viitorul Șuțești a deschis scorul dar a pierdut cu 1-3 meciul cu CSM Râmnicu Sărat

În etapa a XIV-a din seria a II-a a Ligii a 3-a, Viitorul Șuțești a primit vizita celor de la CSM Râmnicu Sărat. Echipa din Șuțești a făcut un meci bun în fața unei formații care anul trecut a jucat meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a 2-a, dar din păcate lipsa concentrării în multe faze de apărare a dus la primirea a trei goluri după ce au reușit să deschidă scorul, înregistrând astfel al 12 înfrângere în acest sezon de Liga a 3-a.

Viitorul Șuțești a deschis scorul în minutul 25 al meciului cu CSM Râmnicu Sărat. Căldăruș a deviat mingea cu capul în față, un fundaș al gazdelor a încercat să trimită spre propriul portar, dar Gherase a preluat, a intrat în careu și a șutat de la 12 metri, în stânga portarului, 1-0. Doar cinci minute a durat bucuria gazdelor pentru că în minutul 30 Matei Constantinescu a restabilit egalitatea. Acesta a primit o pasă în careu, a trecut de Colniceanu și a deviat spre poartă, mingea s-a lovit de Tudor și i-a revenit atacantului oaspeților care a trimis în poartă din 3 metri, 1-1.

În minutul 41 oaspeții au trecut la conducere. La o centrare de pe dreapta, dintr-o lovitură liberă din apropierea colțului terenului, portarul Tudor a boxat mingea până la marginea careului, unde Matei Constantinescu a recuperat și i-a pasat lui Florin Cazan care a șutat de la 16 metri, în dreapta portarului, iar mingea a intrat în poartă, 1-2.

După pauză gazdele tot oaspeții au fost cei care s-au aflat la cârma partidei, au avut mai multe situații de poartă, iar în minutul 72 au mai marcat o dată prin Matei Constantinescu, care a pătruns în careu și a trimis din 7 metri, după o centrare venită din dreapta, pe lângă Tudor, 1-3.

În minutul 77 Tarozzi a executat o lovitură liberă din preajma careului, a trimis peste zid, dar portarul oaspeților a respins în corner, de lângă bara din dreapta. Două minute mai târziu Postolea a fost faultat la circa 22 de metri, ușor lateral dreapta. Colniceanu a executat lovitura liberă, dar a trimis puțin peste transversală.

Viitorul Șuțești: Tudor – Colniceanu, Custură, M. Ioniță, Drăguț – Căldăruș, Chihaia, Cr. Irimia, Tarozzi, Tiutiu – Ghelase. Au mai jucat: Dumitrana; I. Huțu, Postolea, Anghelache.

După 14 etape Viitorul Ianca este pe ultimul loc în seria a II-a din Liga a 3-a, cu 4 puncte, iar în etapa a XV-a, ultima care se va mai juca în anul 2023, Viitorul Șuțești va juca tot pe teren propriu, duminică, 2 decembrie, de la ora 14.00, cu Sporting Liești.

Exit mobile version