Viitorul Șuțești a condus la pauză, dar a fost învinsă la final în deplasarea de la Hamangia Baia

Sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 14, terenul de la Baza sportivă Baia, s-a jucat meciul din etapa a 13-a din seria a II-a a Ligii a 3-a, între ACS Hamangia Baia și Viitorul Șuțești, un duel al celor două echipe debutante în acest eșalon fotbalistic. Meciul s-a disputat pe un teren îmbibat cu apă, dar cel mai aprig adversar al celor două echipe a fost vântul foarte puternic. Meciul s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 4-2 (1-2). Fiecare echipă a avut câte o repriză de partea ei, cu avantajul vântului.

Gazdele au deschis scorul în urma unei lovituri libere de la 22 de metri, lateral dreapta. Mingea a fost trimisă în careu și un jucător al tulcenilor a trimis în poartă, din 5 metri, 1-0. Viitorul Șuțești a egalat după o degajare de pe la 30 de metri de propria poartă a portarului George Tudor, Mingea a căzut în careul advers, iar mingea a sărit peste portar ajutată de vântul care a bătut foarte puternic. Viitorul Șuțești a preluat conducerea prin golul marcat de Andrei Crăciun, cu un șut de la 16 metri, din pasa lui Tarozzi. În prima repriză Viitorul Șuțești a mai avut două ocazii de a marca prin Ghelase, singur cu portarul, și Custură din corner, dar a scos de pe linia porții un jucător al gazdelor.

După pauză vântul a bătut în partea în care au atacat gazdele și aceștia au reușit să înscrie de 3 ori, iar echipa care se apăra nu putea degaja mingea dincolo de jumătatea terenului din cauza vântului. Gazdele au egalat după o serie de erori în apărarea celor de la Șuțești, care nu au reușit să îndepărteze mingea din careu. Hamangia Baia a preluat conducerea după un penalty transformat de Halep, primit pentru un fault prin imprudență a lui Irimia. Golul de 4-2 a venit după ce Căldăruș a pierdut o minge în preajma careului propriu, iar atacantul gazdelor a șutat pe jos, la colțul lung, și a înscris.

Viitorul Șuțești: G: Tudor – Colniceanu, Custură (min. 65M. Ioniță), Căldăruș, Drăguț – Chihaia (min. 65 Dumitrana), Irimia, Tiutiu, Crăciun (min. 46 I. Huțu), Tarozzi – Ghelase (min. 65 Cimpoieru).

După 13 etape Viitorul Șuțești este pe ultimul loc, cu 4 puncte, iar etapa viitoare va juca pe teren propriu, cu CSM Râmnicu Sărat.

Exit mobile version