Viitorul Șuțești a câștigat cu 3-0 meciul amical cu Voința Lanurile, liderul Ligii 4-a din județul Buzău

Sâmbătă, 24 februarie, de la ora 11.00, echipa de Liga a 3-a Viitorul Șuțești a disputat un nou meci de pregătire în perioada de iarnă. Adversară le-a fost liderul Ligii a 4-a din județul Buzău, Voința Lanurile. Echipa din Șuțești, antrenată de Ionel Drăgoi, s-a impus cu scorul de 3-0 (1-0)

Viitorul Șuțești și-a dominat adversara și a înscris de trei ori. Dragoș Mucuță a reușit o “dublă” în acest amical, în minutele 44 și 52. Primul gol a fost marcat după o aruncare de la margine de la centrul terenului, iar Mucuță a scăpat singur cu portarul gazdelor și a trimis pe lângă acesta, pe colțul scurt, de la 10 metri ușor lateral dreapta. Golul 2 a fost marcat după o pasă la marginea careului, de unde atacantul celor de la Șuțești a marcat pe lângă portarul celor de la Lanurile.

Scorul final al amicalului a fost stabilit încă din minutul 60, de Marius Dima, care a primit o pasă în interiorul careului, a driblat un adversar și a șutat de la 14 metri, pe colțul scurt. Echipa brăileană a mai avut câteva ocazii de a marca, prin Mucuță, Dima și Căldăruș, dar rezultatul a fost unul convingător și care dă speranțe că echipa se poate salva de la retrogradare în primul an în care activează în Liga a 3-a deși este pe ultimul loc în seria a II-a, cu 3 etape înaintea încheierii sezonului regular.

Pentru Viitorul Șuțești au jucat: G. Tudor – L. Coteț, Custură, Căldăruș, Drăguț – Tiutiu, Chihaia, M. Dima, Tarozzi, Cr. Irimia, D. Mucuță. Au mai jucat: A. Mihai – Nicolae, Postolea, Colniceanu, S. Robu, I. Huțu, Ene, Gherghișan, Mario.

În urmă cu o săptămână, Viitorul Șuțești a câștigat, tot în deplasare, cu scorul 1-0, meciul cu Înainte Modelu, echipă clasată pe locul 8 în seria a III-a din Liga a 3-a. Golul a fost marcat de Dragoș Mucuță, atacant venit în această iarnă de la Viitorul Ianca.

Exit mobile version