Viitorul Ianca învinsă dintr-un penalty de Oțelul Galați

După două victorii în primele etape, Viitorul Ianca s-a împiedicat în etapa a 3-a, pe teren propriu, cu ACS Suporter Oțelul Galați. În ciuda înfrângerii, echipa pregătită de Laurențiu Ivan rămâne pe locul 3, cu 6 puncte și golaveraj 4-2.

Meciul de pe stadionul Ștefan Vrăbioru a fost unul echilibrat, cu puține ocazii de gol, dar cu o ușoară posesie mai bună din partea echipei gălățene.

În minutul 17, gălățenii au avut un șut centrare în fața porții, dar Mitrea a reținut în doi timpi. Două minute mai târziu, o fază aproape identică, dar mingea reluată spre poartă de un jucător al oaspeților a fost reținută de Mitrea. În minutul 28, după o pasă primită de la Stănciulescu, Cosmin Chivu a rămas singur cu portarul Iulian Dinu, dar a întârziat şutul şi a trimis slab de lângă Sîrghi. În minutul 35, Alin Nica a fost faultat în careu de Buzatu, iar centralul partidei a dictat penalty. Cosmin Stoian a transformat lovitura de la 11 metri, în dreapta lui Mitrea, și a înscris cu toate că portarul celor de la Ianca a ghicit colțul.

În minutul 52, la un șut de la distanță Mitrea a respins în față, însă Neagu a ratat reluarea din 6 metri. În minutul 58, Nica a șutat din colțul careului, Mitrea a respins în față și Preda a degajat în corner. În minutul 72 Răducan a șutat de la 22 de metri poziție centrală, Mitrea a respins în față și Nica a trimis în plasă din 6 metri, dar golul a fost anulat pe motiv de poziție în afară de joc a atacantului gălățenilor.

Echipa pregătită de Laurenţiu Ivan s-a apropiat de mai multe ori de careul advers însă nu i-a creat emoţii portarului gălăţean.

Viitorul Ianca: Mitrea (min. 90 A. Dinu) – Coteţ, Preda, Stănciulescu, B. Dumitru (min. 70 Necoară) – Buzatu, P. Ioan (min. 67 Irimia), Dima, Chivu – Cristea (min. 90 Mucuţă), A. Radu (min. 67 Pungă).

Oţelul: I. Dinu – Stoian, Sîrghi, Sevastian, Popescu – Neagu, Dobre, Cireş – Răducan, Cârjan, Nica. În repriza a doua antrenorul Petre Grigoraş i-a mai trimis în teren pe Iani şi Petrache. Din lotul formaţiei gălăţeane nu au făcut parte Ghiocel, Crihană şi Matei. Aceştia au fost depistaţi pozitiv Covid-19 înaintea partidei cu Viitorul Ianca şi sunt în carantină la domiciliu.

În etapa următoare, sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 15, Viitorul Ianca va juca în deplasare, la Sportul Chiscani.

Exit mobile version