Viitorul Ianca învinsă cu 0-1 de liderul seriei a II-a, CSM Rm. Sărat

Sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 17.00, pe stadionul din Plopu, Viitorul Ianca a primit vizita liderului seriei a II-a din Liga a 3-a, CSM Rm. Sărat. Meciul a contat pentru etapa a 4-a din campionat și a fost câștigat de echipa oaspete cu scorul de 1-0.

Viitorul Ianca a avut o primă situație de poartă în minutul 4. Petrache a executat un corner de pe dreapta, iar Băluță a reluat cu capul de la prima bară, însă mingea a gtrecut peste poartă. În minutul 16 Constantinescu a scăpat printre fundașii centrali ai celor de la Ianca, a intrat în careu și a șutat la poartă, dar portarul Mihai a deviat mingea care a lovit transversala și a ieșit în corner.

În minutul 19 Constantinescu a scăpat din nou spre poarta gazdelor, a trecut de Comșa și, de la marginea careului, a trimis pe lângă portar, la colțul lung, 0-1.

În minutul 22 același Constantinescu a avut o nouă acțiune pe partea stângă, a intrat în careu, dar centrarea sa în fața porții a fost reținută de MIhai în doi timpi. În minutul 27 Ciucureanu a fost faultat la 21 de metri de poarta oaspeților, tot el a executat lovitura liberă, pe jos, dar prea slab pentru a-l învinge pe Toader. În minutul 31 Dima a executat o lovitură liberă de la 30 de metri și a șutat direct spre poartă, dar mingea a trecut pe lângă poartă. În minutul 34 Calotă a șutat de la 30 de metri, Mihai nu a putut reține și mingea a ieșit în corner. Roman a executat lovitura de la colț, dar Mihai a ieșit și a reținut. Un minut mai târziu, Iordache a șutat de la peste 25 de metri, ușor lateral dreapta, dar mingea a trecut puțin pe lângă vinclul porții oaspeților.

În minutul 45 Iordache a aruncat de la margine până în careul oaspeților, pentru Dima, mingea a fost deviată de M. Ioniță, iar portarul Toader a încercat să salveze cornerul și a scos mingea, care a ajuns la Dima. Acesta a centrat pe bara a doua, de unde Coteț a trimis cu capul în poartă. Golul nu a fost acordat pentru că de la margine s-a semnalizat că mingea ieșise în afara terenului și s-a acordat corner pentru Ianca. Petrache a executat lovitura de la colț, dar mingea a căzut pe plasa porții apărate de Toader și scorul la pauză a rămas 0-1.

În repriza a doua oaspeții au luotat să-și conserve avantajul și au închis culoarele spre poarta lui Toader, iar elevii lui Adrian Baldovin nu au reușit să găsească soluții pentru a amenința poarta oaspeților. În minutul 54 coteț a șutat de la 18 metri lateral stânga, pe colțul scurt, dar Toader a reținut. În minutul 70 Chivu a pătruns în careul oaspeților însă calotă i-a suflat mingea și a trimis-o în corner. petrache a executat la semiînălțime, la prima bară, Dima a deviat cu capul pe spate, dar calotă a deviat-o cu piciorul peste poartă, în corner. tot Petrache a executat și celălalt corner, de data aceasta de pe dreapta, dar Coman nu a reușit să trimită spre poartă și oaspeții au respins.

În minutul 72 Dima a executat o lovitură liberă de la circa 28 de metri perpendicular pe poarta oaspeților, dar a șutat puțin peste poartă. Două minute mai târziu Petrache a șutat de la 20 de metri, dar a trimis pe lângă poartă. În minutul 80 Coteț a șutat din colțul careului de 16 metri, dar a trimis peste poarta lui Toader.

În minutul 90 Mateiciuc a interceptat o minge în jumătatea de teren a gazdelor și a șutat de la 17 metri, pe jos, iar Mihai a reținut și scorul final a rămas 0-1.

Viitorul Ianca: A. Mihai – M. Iordache, Moroianu (min. 32 Postolea), Comșa, Păvălache – Chivu, D. Popa, Ciucureanu (min. 32 L. Coteț), Petrache – R. Băluță (min. 60 M. Coman), M. Dima (min. 79 R. Șoptică)

După 4 etape, Viitorul Ianca a acumulat doar 3 puncte și golaveraj 5-10, și se află pe locul 8. În etapa a 5-a, sâmbătă, 24 septembrie, de la ora 17.00, Viitorul Ianca va juca pe stadionul Municipal din Brăila, cu Dacia Unirea Brăila.

Exit mobile version