Viitorul Ianca a obținut a 3-a victorie consecutivă și a urcat pe locul 5

Viitorul Ianca a început în forță meciul de pe teren propriu cu Avântul Valea Mărului și câștigat cu 5-2 (2-0). Cu această victorie echipa din Ianca a acumulat 25 de puncte și se află la 2 puncte de ocupanta locului 3, CSM Focșani.

Viitorul Ianca a deschis scorul în minutul 1. Dima a trimis o pasă în adâncime pentru Colniceanu, care a centrat din apropierea colțului terenului, la bara a doua, Cosmin Necoară a trimis cu capul în fața porții și Marius Coman a marcat cu capul din 4 metri, 1-0!

În minutul 14 Alin Radu a pătruns în careu pe partea stângă și a centrat în fața porții, iar Năpârlică a trimis din 4 metri în propria poartă.

În minutul 31 oaspeții au avut o ocaziede a marca, dar șutul lui Ignat a fost reținut de portarul Stroe. La faza următoare a fost rândul lui Chivu să șuteze la poartă, dar Vlasie a reținut. În minutul 33 Alin Radu a fost faultat de Dragoș Popa la 24 de metri, poziție centrală. Dima a executat lovitura liberă, pe lângă zi,, dar Vlasie a scos de lângă bară în corner și rezultatul la pauză avea să rămână doar 2-0.

În minutul 51 Colniceanu a pasat în adâncime pentru Iorga, acesta a centrat în careu pentru Chivu, care a șutat de la 14 metri de portarul oaspeților a reținut. În minutul 54 Iorga și Dima au combinat și ultimul a marcat de la 10 metri pentru 3-0. 

În minutul 61 Matei a trimis cu capul din 4 metri la o centrare de pe dreapta, dar Stroe a respins.

În minutul 72 Necoară a executat o lovitură liberă de pe stânga, a centrat în careu și Alin Radu a reluat cu capul mingea l-a lovit în spate pe Hilohi și a intrat în poartă, 4-0. 

În minutul 76 Chivu a șutat la poartă din afara careului, dar Vlasie a respins în de lângă vinclu. 

În minutul 78 Necoară a centrat de pe stînga, la bara a doua și Rareș Cristea a trimis în poartă din 5 metri, 5-0. 

Oaspeții au redus din handicap în minutul 86. Hilohi a combinat cu Partenie, acesta i-a pasat din nou lui Hilohi la 14 metri, iar acesta a înscris cu un șut de la 14 metri, 5-1. 

În minutul 90 Postolea l-a faultat la 18 metri pe Marius Matei. Ignat a executat pe lângă zid, bară gol, 5-2!

Viitorul Ianca: M. Stroe – Colniceanu (min. 64 Băcanu), Preda (min. 74 Postolea), Dima, Coteț – A. Radu, P. Ioan, Chivu, Necoară – L. Iorga, (min. 74 Cazacu) M. Coman (min. 70 R. Cristea)

Exit mobile version