Viitorul Ianca a jucat sâmbătă al doilea amical al verii, în deplasare la Voința Limpeziș

Sâmbătă de la ora 10.00, pe terenul din localitatea Limpeziș, județul Buzău, Viitorul Ianca a jucat un meci amical cu campioana Ligii a 4-a din județul vecin și echipă care a obținut pe teren promovarea în Liga a 3-a, Voința Limpeziș. Meciul s-a terminat la egalitate, scor 4-4, după ce la pauză Viitorul Ianca a condus cu 1-0.

Prima repriză a fost dominată de Viitorul Ianca, care a și reușit să înscrie primul gol al meciului, în minutul 26. Cosmin Chivu a pătruns pe zonă centrală și după ce a combinat cu Ciucureanu și a șutat de la circa 18 metri în vinclul porții celor de la Limpeziș.

În minutul 55, Marius Coman a avut o acțiune individuală în lateral dreapta, a șutat la poartă, prtarul gazdelor a respins în față și tot Coman a reluat în gol, 0-2. Voința Limpeziș a marcat pentru 1-2 prin Alex Dorel Lemnaru. În minutul 79, la o respingere greșită a fundașilor de la Ianca, Costache Stelu a șutat și a marcat, 2-2. Peste două minute Georgian Chihaia a readus echipa din Ianca în avantaj cu un șut de la 16 metri, o minge care fusese respinsă în față de un fundaș al celor de la Voința Limpeziș. Gazdele au egalat imediat prin Iancu, iar cu 5 minute înaintea finalului Alexandru Pacioagă a marcat pentru 3-4. În ultimul minut de joc Voința Limpeziș a restabilit egalitatea prin golul marcat de Ovidiu Nicolae Radu.

Antrenorul echipei Viitorul Ianca, Adrian Baldovin a început meciul cu formula: M. Stroe – M. Iordache, D. Popa, M. Moroianu, L. Coteț – A. Petrache, M. Dima, C. Ciucureanu, R. Ciochină – C. Chivu, Al. Pacioagă. În repriza a doua au mai jucat: R. Vasile – I. Comșa, C. Căldăruș, G. Gorgovan, R: Cristea, Ad. Postolea, G. Chihaia, M. Coman.

Miercuri, 20 iulie, Viitorul Ianca va pleca într-un cantonament de 10 zile la Târlungeni, unde vor juca și trei meciuri de pregătire. Deja a u fost stabilite primele adversare, pe 23 iulie cu Olimpic Cetate Râșnov și pe 27 iulie, cu Olimpic Zărnești. În perioada 22-25 iulie, atacantul Marius Coman va fi prezent cu naționala polițiștilor din România la un meci amical cu naționala Poloniei, meci organizat cu prilejul aniversării a 103 de ani de la înființarea Poliţiei Naţionale din Polonia.

Exit mobile version