Viitorul Ianca a învins o nouă pretendentă la play-off și a bifat a doua victorie în acest sezon de primăvară

Viitorul Ianca a confirmat startul bun din sezonul de primăvară și a câștigat al doilea meci consecutiv din seria a II-a a Ligii a 3-a. După victoria în deplasarea de la Rm. Sărat, Viitorul Ianca a câștigat sâmbătă, pe teren propriu, cu 3-1 (1-0) meciul cu Sporting Liești.

Viitorul Ianca a făcut un meci bun, dar a ratat nepermis de mult din situații clare de gol. În prima repriză Băluță a rămas singur cu portarul, dar a șutat din 6 metri în acesta. Abia în minutul 42 echipa din Ianca a reușit să deschidă scorul. Marius Dima a executat o lovitură liberă de la marginea careului, lateral stînga. A trimis peste zid, la colțul scurt, iar Bârlădeanu, vrând să degajeze, a trimis în propria poartă, 1-0. 

În minutul 69 la o acțiune pe partea stângă, Rareș Băluță a rămas singur cu portarul Andrei Brăneț și a marcat pentru 2-0. În minutul 75 Ciucureanu i-a pasat pe culoar lui Marius Coman, iar acesta a înscris cu latul, pe lângă portar, 3-0. În repriza a doua gazdele au mai ratat câteva ocazii de gol prin Coman, Ciucureanu, Rareș Cristea și Alin Radu, dar în minutul 90 cei care aveau să înscrie au fost cei de la Liești. La o centrare de pe partea stângă a atacului oaspeților, Stănciulescu nu a sărit să respingă și mingea a ajuns la Dragoș Voicu care a trimis cu capul în poarta apărată de Alin Mihai. 

Viitorul Ianca: Sandu (min. 31 A. Mihai) – Iordache, Stănciulescu, Preda, Coteț – D. Popa, M. Dima, L. Iorga (min. 81 A. Radu), Băluță – M. Coman (min. 81 R. Cristea), A. Crăciun (min. 71 Ciucureanu)

Sporting Liești: A. Brăneț –  Iancu, Voicu, Maftei, Năstase, Chiriac, Mihu, Stan, G. Iordache, Bîrlădeanu, Călin. Au mai jucat: Al. Grigoraș și Sevastian.

Cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat Viitorul Ianca este pe locul 7, cu 25 de puncte, iar în ultima etapă va juca în deplasare, cu Sportul Chiscani, echipă aflată pe ultimul loc, fără niciun punct.

Exit mobile version