Viitorul Ianca a întrerupt seria de trei înfrângeri consecutive și a învins cu 2-0 pe ACS Hamangia Baia

Sâmbătă după amiază, pe stadionul din localitatea Plopu, Viitorul Ianca a întâlnit pe ACS Hamangia Baia, în etapa a 6-a din seria a II-a a Ligii a 3-a la fotbal. Echipa antrenată de Viorel Tănase și Tudorel Pelin s-a impus cu 2-0 (1-0) și a întrerupt seria rezultatelor negative din ultimele etape de campionat. În minutul 1, Marius Dima a fost faultat dur de Cristian Stoian și nu a mai putut continua partida.

Meciul a început cum nu se putea mai prost pentru echipa din Ianca. Marius Dima a fost faultat dur, la centrul terenului, de Cristian Stoian, și nu a mai putut continua meciul, iar jucătorul tulcenilor a văzut doar cartonaș galben pentru acea intrare. În minutul 7, Coteț a primit o pasă pe partea dreaptă și a pătruns spre careul advers, a centrat în careu, un fundaș al gazdelor a respins până la 14 metri, de unde Cosmin Chivu a șutat și a trimis mingea în plasă, 1-0.

În minutul 9 Ianca a avut o lovitură liberă de la 25 de metri, executată de Coteț. Acesta a șutat în zid, mingea a revenit la el și a șutat din nou la poartă, mingea l-a lovit în piept pe portarul oaspeților și a ieșit în corner. Faza s-a încheiat cu o minge trimisă de Tălmaciu, cu capul, peste poartă. În minutul 31 Andrei a șutat de la circa 25 de metri, pe jos, lângă bara din stânga, iar portarul Mirică a respins în corner. Lovitura de colț s-a încheiat cu un șut din colțul careului de 16 metri a lui Andrei, dar mingea a trecut puțin pe lângă vinclu. Oaspeții au avut și ei o situație bună, în minutul 37, la o lovitură liberă de la 23 de metri, dar șutul lui Carabuz a trecut mult peste poartă. În minutul 45+1, la o fază frumos lucrată, Chivu a șutat defectuos de la marginea careului și mingea s-a dus mult pe lângă poartă.

oaspeții au început mai bine repriza a doua și au început să se instaleze în terenul celor de la Ianca, iar în minutul 51 au avut o primă situație de gol, la un șut al lui Zugravu, de la marginea careului, dar mingea a trecut pe lângă poartă, în corner. deviată din piciorul lui Popa. În minutul 54 Catrina a pătruns în careu, pe partea stângă, a centrat în fața porții, Șoptică a lăsat pe spate pentru Narcis Ioniță, dar șutul acestuia din 8 metri a fost parat de Mirică. În minutul 58 Catrina a primit o pasă la marginea careului, a pătruns, dar a întârziat șutul și a fost blocat de Carabuz la 9 metri de poartă.

În minutul 74, la o acțiune de atac a oaspeților, mingea a ajuns în careu, la Dumitrașcu, aflat la 12 metri lateral dreapta, dar șutul acestuia a fost respins în lateral de Poiană.

În minutul 76, Denis Andrei i-a pasat la marginea careului lui Șoptică, acesta s-a întors și a pasat în spate la Narcis Ioniță, care a venit și a șutat din prima, de la 22 de metri, și a trimis mingea în vinclu din stânga porții oaspeților, 2-0.

În minutul 81, Vlad Sandu a șutat din interiorul careului, pe colțul lung, dar mingea a fost deviată de portarul Poiană în corner. În minutul 88 Zugravu a executat o lovitură liberă de la 22 de metri, ușor lateral dreapta, dar șutul său peste zid, pe colțul scurt, a trecut puțin pe lângă vinclu. În minutul 89 Șoptică a pătruns pe stânga și a centrat în fața porții, dar portarul oaspeților a reținut la colțul scurt, din fața lui Cheleș. În minutul 90+4 Cheleș a primit o minge în careul oaspeților și a încercat să șuteze spre colțul lung, dar portarul s-a întins și a reținut.

Viitorul Ianca: Poiană – Coteț, Tălmaciu (min. 46 D. Popa), Moroianu, Ciochină – M. Dima (min. 6 N. Ioniță), D. Andrei – R. Șoptică, C. Chivu (min. 84 Păvălache), I. Catrina (min. 84 V. Neagu) – D. Mucuță (min. 56 D. Cheleș).

După 6 etape, Viitorul Ianca este pe locul 6, cu 7 puncte, iar etapa viitoare, vineri, 6 octombrie, de la ora 15.00, va juca în deplasare, la CSM Râmnicu Sărat.

Exit mobile version