Viitorul Ianca a încheiat turul cu o victorie cu 3-1 în fața celor de la Sportul Chiscani

Viitorul Ianca a încheiat cu o victorie turul campionatului Ligii a 3-a. Echipa antrenată de Victor Olenic a învins cu 3-1 (0-0) pe Sportul Chiscani și a încheiat cu 12 puncte după primele 9 etape. Sportul Chiscani a terminat pe ultimul loc, fără niciun punct după 9 etape.

Viitorul Ianca a dominat clar prima repriză, oaspeții trecând rar de centrul terenului. Ianca a avut mai multe faze de poartă, cornere centrate în careu, dar nefructificate, iar în minutul 27 Alin radu a avut un șut de la circa 20 de metri, din vole, dar mingea a trecut puțin pe lângă poarta apărată de Olaru. În minutul 33, la o centrare de pe dreapta, Dima nu a reușit din 5 metri să reia mingea spre poartă, încercînd să o lovească cu iciorul în locul unei lovituri cu capul.

După pauză, în minutul 47, Băluță a greșit o pasă spre Iorga, Sportul a interceptat și Iacob a trimis o pasă în adîncime, de 40 de metri, pentru nou intratul Iulian Mohorîță, care a scăpat pe partea dreaptă, a intrat în careu și a șutat la colțul lung, 0-1.

În minutul 48 Dima a șutat de la marginea careului, dar Olaru a reușit să devieze în corner. În urma loviturii de la colț Coman a reluat dun 6 metri, dar în brațele lui Olaru. În minutul 63 Băluță a luat o acțiune pe cont propriu și a șutat de la circa 20 de metri, dar Olaru a deviat din nou în corner. Lovitura de la colț a fost respinsă, dar Preda a recuperat mingea la 30 de metri și i-a pasat în centru lui Necoară. Acesta a prelungit în careu pentru Marius Dima, care a șutat de la 14 metri și a marcat pentru 1-1.

În minutul 65 Preda a trimis o pasă în adâncime pentru Coman, care a șutat de la 14 metri, Olaru a respins cu piciorul, mingea a ajuns la Marius Dima care s-a înălțat și a trimis cu capul în poarta goală, 2-1.

În minutul 67, tot după un corner de pe dreapta, Băluță a trimis cu capul din 6 metri peste poarta celor de la Chiscani. În minutul 70 Crăciun a fost oprit prin fault la 25 de metri de Necoară, însă lovitura liberă a fost executată peste zid, dar și peste poartă. În minutul 76 Alin Radu a luat o fază pe cont propriu de la centrul terenului și a șutat de la marginea careului, dar mingea a trecut pe lângă poartă. În minutul 79 Iorga a pătruns pe partea stângă și i-a pasat la 14 metri lui Dima, dar șutul acestuia a lovit bara din stânga porții celor de la Chiscani.

În minutul 84 Iorga a centrat de pe dreapta, Coman a trecut de Olaru și a trimis de la 8 metri în poartă, 3-1.

În minutul 89 Necoară a șutat din colțul careului de 16 metri, Sima a deviat mingea care se ducea sub transversala propriei porți, dar Olaru a reușit să scoată peste poartă, în corner.

Meciul s-a terminat cu un șut de la distanță al oaspeților, reținut de Alin Mihai.

Viitorul Ianca: A. Mihai – Coteț, Preda, Necoară, Bădilaș (min. 80 D. Popa) – Iorga (min. 86 Cazacu), Dima, Irimia, A. Radu (min. 80 Postolea) – Băluță (min. 80 Sava), M. Coman. Antrenor: Victor Olenic

Sportul Chiscani. Olaru – Iancu, Sloată, Sima, Dănăilă – Iacob, Scarlat (min. 70 L. Popa), Bahnașu – Ioniță (min. 46 Mohorîță), V. Stroe (min. 54 Tarozzi), S. Crăciun

Exit mobile version