Viitorul Ianca a încheiat seria meciurilor amicale din această iarnă

Viitorul Ianca a încheiat seria meciurilor amicale din perioada de iarnă cu un joc în deplasare la Înainte Modelu, echipă din seria a III-a a Ligii a 3-a. Echipa pregătită de Victor Olenic a pierdut cu 2-1 (0-0), după ce a condus cu 1-0 mai bine de 25 de minute.

Ciucureanu a deschis scorul în minutul 55, după care echipa din Ianca a mai avut câteva ocazii de a marca pentru 0-2. Coman singur cu portarul din careu, D. Popa tot din careu, în loc să șuteze a preferat să încerce o pasă la un coechipier, dar a intervenit un adversar și a respins, iar Ciucureanu a trmis o minge de la 30 de metri peste portar, dar mingea a trecut pe lângă poartă. În minutul 81 gazdele au egalat, iar în minutul 85 au marcat pentru 2-1.

Viitorul Ianca a început cu R. Sandu – M. Iordache, G. Preda, C. Stănciulescu, L. Coteț – R. Băluță, M. Dima, A. Radu, C. Ciucureanu, A. Crăciun – R. Cristea. După minutul 65 au mai intrat: A. Mihai – Cazacu, M. Coman, D. Popa, Postolea, Chihaia.

Vineri, 11 martie, de la ora 15.00, Viitorul Ianca va întâlni în deplasare pe CSM Rm. Sărat, în etapa a XVI-a din seria a II-a a Ligii a 3-a. Noutățile pentru a doua parte a campionatului în lotul celor de la Viitorul Ianca sunt: Robert Sandu, Cătălin Stănciulescu, Marian Iordache, Costin Ciucureanu, Georgian Chihaia.

Exit mobile version