Viitorul Ianca a câștigat cu 5-0 meciul cu Dacia Unirea Brăila și merge mai departe în Cupa României

Viitorul Ianca s-a calificat în turul III al Cupei României la fotbal după ce a învins cu 5-0 (2-0) pe Dacia Unirea Brăila, după un meci în care a părut că nu forțează foarte mult, iar echipa antrenată de Marian Samuilă a avut doar câteva acțiuni în care s-a apropiat de poarta lui Alin Mihai.

În minutul 9 Coman a scăpar spre poarta adversă, dar a fost blocat de Leu în momentul șutului și fundașii Daciei Unirea au respins atacul gazdelor. În minutul 14 Vartolomei a șutat de la 22 de metri, pe colțul scurt, iar Mihai a scos în corner. În minutul 20 Petrache a centrat de pe dreapta, la bara a doua, Chivu a trimis cu capul în fața porții, iar Coman a împins mingea spre poartă,, din 5 metri, însă pe direcția portarului Butunoiu, care a reținut.

În minutul 32, la o lovitură liberă din lateral stânga, Ciucureanu a centrat în careu și Marius Coman a deviat cu capul, de la colțul scurt, spre bara a doua, 1-0. În minutul 37 Coman a executat o lovitură liberă de la 25 de metri, poziție centrală, dar a șutat peste poarta lui Butunoiu. În minutul 42 Vali robu a șutat de la 22 de metri, dar mingea a trecut puțin pe lângă poartă. În minutul 44, la un corner de pe stânga, executat de Ciucureanu, mingea i-a venit în picior lui Moroianu, carea trimis peste poartă din 6 metri.

În minutul 45+1 Ciucureanu a executat o liovitură liberă și i-a pasat în stânga lui Chivu, acesta a centrat în careu, Lixăndrică a respins cu capul până la 20 de metri, de unde a interceptat Costin Ciucureanu care a șutat sub transversală, 2-0.

După pauză, dominarea celor de la Viitorul Ianca a continuat, dar fără a mai forța în ofensivă și încercând diverse execuții de finețe. Astfel, în minutul 56, Ciucureanu a executat un corner de pe stânga și a vrut să trimită direct pe poartă, dar mingea a căzut pe plasa porții lui Butunoiu. În minutul 58 Petrache a pătruns în careu, dar a fost blocat în momentul șutului de Bădilaș.

În minutul 62 Coman a primit o pasă în adîncime, a pătruns spre careul brăilenilor printre fundașii centrali, a intrat în suprafața de pedeapsă și a trimis de la 14 metri, pe lângă portar, bară-gol, 3-0.

În minutul 73 Răileanu a șutat din colțul careului de 16 metri, lateral dreapta, dar mingea a fost deviată în corner de un jucător al Viitorului. În minutul 75 Petrache a luat o acțiune pe cont propriu și a șutat de la 25 de metri, dar Butunoiu a respins în corner.

În minutul 76 Bădilaș a comis o eroare de începător. A executat o lovitură liberă din preajma propriei porți, dar a trimis direct în piciorul lui Petrache care după ce a avansat câțiva metri a pasat pe culoar pentru Robert Șoptică, iar acesta a trimis de la 14 metri pe lângă portarul Butunoiu, 4-0.

În minutul 87 Șoptică a interceptat o minge la 30 de metri de poarta adversă a pătruns până în acreul oaspeților și a șutat de la 13 metri, pe lângă Butunoiu ieșit în întâmpinare, 5-0. meciul s-a terminat după ce în minutul 90+3 Petrache a șutat de la 20 de metri, dar pe centrul porții, și portarul Daciei Unirea Brăila a reținut.

Viitorul Ianca: Mihai – Iordache, Comșa, Moroianu, Păvălache – Cozman (min. 65 Chihaia), Chivu, Ciucureanu, Petrache – Ursu (min. 65 Șoptică), Coman.

Dacia Unirea Brăila: Butunoiu – Leu, Sava, Lixandrică, Bădilaș – Timoela (min. 86 Ene), Boroșu (min. 46 Răileanu), V. Robu (min. 75 Voica), A. Simion – Al. Duțu, Vartolomei (min. 65 Ghiță)

Exit mobile version