Viitorul Ianca a câștigat cu 3-1 meciul din etapa a 8-a din play-out-ul Ligii a 3-a, în fața celor de la Voința Limpeziș

Viitorul Ianca a câștigat cu destule emoții meciul din etapa a 8-a din play-out, cu Voința Limpeziș, echipă care a venit la meciul de la Plopu cu un jucător de 40 de ani și care se putea încadra lejer la categoria ”super grea” la un meci de box, dar acesta a reușit să demonstreze reale calități de fotbalist chiar și în aceste condiții și să reziste 90 de minute pe teren.

Prima ocazie a celor de la Ianca a venit în minutul 4, când Trandafir a primit o pasă în adâncime, a intrat în careu și a șutat din colțul careului de 6 metri, pe colțul lung, dar mingea a trecut pe lângă poartă. Două minute mai târziu, Cheleș a șutat de la circa 25 de metri, dar pe centrul porții, și Ciolacu a reținut. În minutul 9 oaspeții și-au făcut simțită prezența cu un șut de la distanță a lui Ariel, dar mingea a trecut peste poarta gazdelor.

În minutul 16, Defta a centrat de pe dreapta și a trimis mingea în careu, lui Marius Coman, care a scos la 17 metri pentru Dragoș Cheleș, iar șutul acestuia, pe colțul lung, s-a dus în plasa porții apărate de Ciolacu.

În minutul 25, Mădălin Calu a executat o lovitură liberă de la 26 de metri, a trimis peste zid, dar mingea a lovit bara și apoi a revenit în teren de unde a fost degajată de frigea. În minutul 33 după o combinație Cheleș-Calu, primul a centrat în careu pentru Coman, dar reluarea acestuia cu capul, din 7 metri, a trecut peste poartă.

După pauză, Voința Limpeziș a început mai curajos și în minutul 53 a reușit să egaleze prin Ionuț Lemnaru, care a primit o pasă în careu și a șutat de la 8 metri, lateral stânga, pe colțul lung, 1-1.

Oaspeții au mai avut două situații de gol, în minutul 63, la șutul lui Lemnaru, peste poartă, de la 18 metri, și un minut mai târziu, când veteranul Ungureanu a reluat cu capul peste poartă, din 7 metri. În minutul 76 Calu a șutat de la 20 de metri, dar mingea s-a dus peste transversală. Două minute mai târziu, Ungureanu a șutat de la 14 metri, dar mingea a trecut pe lângă poartă.

În minutul 81 Defta a fost faultat în careu de Anton. Lovitura de pedeapsă a fost executată de Mădălin Calu, care a șutat spre vinclu, mingea a lovit bara și apoi a intrat în poartă, 2-1.

În minutul 85 Neicu i-a pasat în dreapta lui Naiman, iar acesta a centrat de pe dreapta, Coman a sărit peste minge și a lăsat-o pentru Calu, dar șutul acestuia de la 9 metri a fost respins de portar și mingea a căzut pe transversală, apoi a revenit în teren și Vasile a trimis în corner. În urma loviturii de la colțul terenului, mingea a fost respinsă la 18 metri de unde Cheleș a șutat pe jos, dar mingea a trecut puțin pe lângă poartă.

În minutul 90, Viitorul Ianca a marcat pentru 3-1. Faza a pornit din propria jumătate de teren, Trandafir și Calu au combinat pe partea stângă, iar primul i-a pasat în careu, în partea dreaptă, lui Moroianu, acesta a șutat de la 12 metri, in picioarele portarului. Mingea a sărit și Moroianu a urmărit și a scos mingea la 6 metri, pentru Coman, acesta a șutat spre poartă, dar din nou în picioarele lui Ciolacu, de unde mingea a ricoșat la Mădălin Calu, care din 5 metri a trimis cu latul în poarta goală.

Viitorul Ianca: Gabor – M. Tudor, Defta, Moroianu, Trandafir – S. Stoica (min. 53 Naiman), Oprea (min. 72 Neicu), F, Dima (min. 90+1 Ad. Stoica), M. Calu (min. 90+1 R. Brăilă), D. Cheleș – M. Coman (min. 90+1 Manolache).

Cu această victorie Viitorul Ianca a urcat pe locul 3 în seria a II-a din Play-out, cu 28 de puncte. În etapa următoare, sîmbătă, 18 mai, de la ora 18.00, Viitorul Ianca va juca tot pe teren propriu, cu Viitorul Șuțești.

Exit mobile version