Viitorul Ianca a câștigat cu 3-0 meciul din deplasare cu AFC Urleasca

Viitorul Ianca a câștigat cu 3-0 meciul din deplasare cu AFC Urleasca

Viitorul Ianca a câștigat cu 3-0 meciul din deplasare cu AFC Urleasca

Sâmbăta trecută Liga a 4-a a programat meciurile din etapa a II-a din play-off și play-out. În cele două meciuri din play-off echipele oaspete au câștigat toate punctele puse în joc, iar în play-out punctele s-au împărțit egal. Singura echipă care a câștigat pe teren propriu a fost ACS Comunal Cazasu, care după ce a fost condusă cu 2-3 a câștigat cu 4-3 cu un gol marcat cu 3 minute înaintea finalului de meci. Golgheterul etapei a fost Cristian Ciocan, de la Victoria Traian, care a înscris trei goluri.

Rezultatele înregistrate în etapa a II-a din play-off:

Voința Vișani – Victoria Traian 2-3 (1-2). Pentru gazde au marcat: Fodulu (min. 10) și Mușat (min. 81). cele trei goluri ale echipei din Traian au fost marcate de Cristian Ciocan în minutele 7, 42 și 56.

AFC Urleasca – Viitorul Ianca 0-3 (0-3). Meciul s-a jucat pe terenul din comuna Cazasu. Chiar dacă s-au calificat în ultima etapă a sezonului regulat în play-off și se află e ultimul loc în clasament, AFC Urleasca are un lot de jucători cu experiență, care au meciuri și în Ligile a 2-a și a 3-a. Astfel, meciul se anunța unul echilibrat. Liderul Ligii a 4-a și-a asigurat victoria încă din prima repriză prin golurile marcate de Marius Dima în minutul 16 din penalty, Emmanuel Ndigwe în minutul 24 și Ionuț Matei în minutul 33. Echipa din Ianca a fost superioară pe parcursul jocului, atât la numărul ocaziilor cât și la posesia mingiei.

Cele două echipe care au jucat în acest meci arbitrat la centru de Marius Marchidanu au fost:

AFC Urleasca: Dimache – Surdeanu (min. 46 Fl. Milea), Lupașcu, G. Pârlog (min. 46 Ad. Spătaru), Ad. Coman (min. 65 L. Boariu) – Cr. Pascu, R. Popescu (min. 59 B. Baciu) – I. Văsîi, M. Pârlițeanu, V. Dumitrana – S. Crăciun

Viitorul Ianca: D. Jalbă – Al. Cireașă, V. Ioniță, V. Olenic, C. Necoară – M. Dima (min. 68 I. Pană), E. Ndigwe, Ad. Postolea, A. Crăciun – I. Matei (min. 71 V. Stroe), M. Coman

Viitorul Ianca se află pe primul loc, cu 26 de puncte, urmată de Victoria Traian cu 23 de puncte, dar un meci mai mult.

Etapa a III-a din play-off programează miercuri, 24 aprilie, de la ora 17.00, meciurile:

Viitorul Ianca – Voința Vișani – stadion Plopu

Victoria traian – Viitorul Șuțești – stadion Tudor Vladimirescu

Rezultatele înregistrate în etapa a II-a din play-out:

Dunărea Tichilești – Viitorul Însurăței 0-6 (0-4). Au marcat: V. Tănase (min. 8, 30), Valentin Ion (min. 37), Simion (min. 40), Iordache (min. 80) și Viorel Gheorghe (min. 90).

ACS Comunal Cazasu – Pandurii Tudor Vladimirescu 4-3 (2-2). Pentru învingători au marcat: Mirescu (min. 5), Cazan (min. 2), Graur (min. 69) și Banciu (min. 87). Pentru Pandurii au marcat: Bunea (min. 33, 45) și Tănase (min. 49).

În clasamentul play-out pe primul loc se află ACS Comunal Cazasu cu 13 puncte, urmată de Viitorul Însurăței cu 11 puncte.

Etapa a III-a din play-out programează sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 11.00, meciurile:

Dunărea Tichilești – ACS Comunal Cazasu

Pandurii Tudor Vladimirescu – Viitorul Însurăței

Exit mobile version