Viitorul Cireșu a câștigat și returul barajului de promovare în Liga a 3-a

Duminică seara, la Sarichioiu, în județul Tulcea, Viitorul Cireșu, campioana județului Brăila a câștigat și meciul retur din cadrul barajului pentru promovarea în Liga a 3-a, cu Pescărușul Sarichioi, campioana județului Tulcea. După victoria cu 4-0 în meciul tur, echipa din Cireșu s-a impus și în retur, scor 1-2 (0-1).

Viitorul Cireșu a deschis scorul încă din minutul 2 al meciului de la Sarichioi, prin Ion Șerbănescu, iar rezultatul de 0-1 s-a menținut până la pauză. În minutul 54 gazdele au restabilit egalitatea, dar în minutul 74 Ion Șerbănescu a realizat dubla și a adus victoria echipei Viitorul Cireșu.

Pentru Viitorul Cireșu au jucat: Cătălin Constandache – Alexandru Cotigă, Marian Spînu, Gabriel Alexandru Niță (min. 61 Mario Chirpac), Florin Mocanu, Vasilică Ion, Maria Mîță (min. 71 Tudor Zainea), Sorin Butiseacă, Stelian Nicoliță (min. 82 Mihai Popa), Alin Radu, Ion Șerbănescu (min. 82 Viorel Cîrnu)

Viitorul Cireșu a reușit să promoveze în Liga a 3-a, fiind o premieră pentru acest club care nu are nicio legătură cu Avântul Compet Cireșu, echipă care a mai evoluat în urmă cu mai bine de 10 ani în Liga a 3-a.

Exit mobile version