Video: Un individ a creat panica in zona Garii din Braila

Video: Un individ a creat panica in zona Garii din Braila
Video: Un individ a creat panica in zona Garii din Braila

Update: Bărbatul cercetat pentru ultraj a fost reținut pe bază de ordonanță și introdus în arestul IPJ Brăila. În cursul zilei de mâine acesta va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. 

În această dimineață, în jurul orei 9.15, un bărbat ce părea ca are ceva în mână, a creat panică în zona Gării CFR din Brăila.

Polițiștii secției de transporturi feroviare Brăila au fost alertați de către o femeie care făcea curățenie în zona Gării CFR Brăila cu privire la faptul că un bărbat ce avea asupra sa un cuțit amenința trecătorii. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au fost și ei amenințați, dar în cele din urmă bărbatul, în vârstă de 34 de ani, din Brăila, a fost imobilizat și condus la sediul poliției transtorturi ferioviare din Gara CFR Brăila.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de ultraj și de folosirea fără drept de obiecte periculoase. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila.

Vineri dimineață, Tribunalul Brăila a decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. Bărbatul a fost dus în Centrul de Reținere și Arestare preventivă al IPJ Brăila.

Exit mobile version