Video: Primarul Marian Dragomir și viceprimarul Alexandru Jantea au agresat patru tineri liberali

În seara zilei de joi 6 iunie, în jurul orei 23.30, Primarul Marian Dragomir, viceprimarul Alexandru Jantea Crican şi vicepreședintele Consiliului Județean Brăila – Ciprian Ionuț Dobre, însoțiți de un grup de 15 persoane, au agresat un grup de tineri din PNL Brăila care puneau pliante în cutiile poștale la blocurile din zona cartierului Viziru III.

Tinerii de la PNL au spus că un tânăr de 29 de ani a fost lovit și trei fete din grup au fost împinse și agresate înainte de a suna la 112, iar primarul Marian Dragomir a coborât din mașina personală, și a instigat la violență fizică, folosind cuvinte greu de reprodus. Cele mai cuminți exprimări au fost : ”Dați pe ei, rupeți-le dinții! Rupeți-le oasele! Mă nenorociților, părinții voștri știu ce faceți voi?” Cu aceste cuvinte și acțiuni primarul Marian Dragomir a încercat probabil să se asigure că niciun tânăr care nu crede în PSD nu va mai ieși la vot împotriva lui.

După apelul la 112, cu toții au fost duși la poliție iar tânărul a depus plângere împotriva primarului agresor. Singura vină a tinerilor a fost că erau la finalul unei zile în care au împărțit pliante cu PNL și se îndreptau spre casă.

”Când te crezi Dumnezeu și nu înțelegi că sunt și oameni cu alte opinii politice decât ale tale, atunci îți iese caracterul la iveală. Beția de putere și beția cauzată de alcool duc la acțiuni disperate.

Aceste fapte reprobabile ale unui primar încă în funcție nu pot fi trecute cu vederea sau iertate, ci trebuie pedepsite conform legii. Vom urmări cu atenție acțiunile poliției și vom solicita, prin avocatul care îi va reprezenta pe tinerii liberali – acces la toate camerele de luat vederi din zonă, pentru a putea înțelege cu toții caracterul deliberat al faptelor și adevărata lor gravitate”, transmite conducerea PNL Brăila într-un comunicat de presă.

Publicitate electorală – Comandat de Partidul Național Liberal, executat de PFA Boală Cristian Silviu, pentru probr.ro, cod mandatar financiar 21240015

Exit mobile version