VIDEO: Percheziții la domiciliile a 10 brăileni care au bătut un tânăr din comuna Tufești. Trei dintre aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore

Astăzi, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sprijiniți de polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale, Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galați, au desfășurat percheziții la domiciliile a 10 bărbați, cercetați în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și violare de domiciliu.

În fapt, în ziua de 30.09.2022, aceștia ar fi pătruns în curtea unui tânăr, în vârstă de 22 de ani, din comuna Tufești, pe care l-ar fi lovit cu pumnii și picioarele, dar și cu un obiect contondent în zona capului.

În urma activităților desfășurate, la domiciliile unora dintre aceștia a fost găsit un pistol cu gaze, 50 de cartușe, mai multe cuțite și o macetă, toate bunurile fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Cei 10 bărbați, cu vârsta cuprinsă între 27 și 57 de ani, toți din municipiul Brăila, au fost conduși la sediul poliției pentru audieri.

În urma probatoriului administrat, 3 dintre aceștia, în vârstă de 27, 46 și 57 de ani au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Brăila.

În cursul zilei de mâine, aceștia vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galați cu propunere legală.

Exit mobile version