Video: Incendiu pe strada Astrului din municipiul Brăila, în apropiere de Șantierul Naval Vard

Update: În urma incendiului au fost afectate 5 locuințe in suprafață de cca. 400 mp. (o locuință din paianta distrusă în totalitate celelalte 4 la nivelul acoperișurilor) și 7 anexe gospodărești în suprafață de cca. 280 mp. Trei persoane au suferit atac de panică, asistate de echipajul SAJ. O persoana a suferit arsuri de gradul II la nivelul membrelor superioare, asistat medical de echipajul SMURD. Cele 4 persoane au refuzat transportul la spital. La ora18:50 incendiul a fost lichidat. Proprietarul, care a suferit arsurile amintite, în vârstă de 81 de ani, a dat foc unor resturi în curtea gospodăriei și a lăsat focul nesupravegheat!

Astăzi, la ora 14.33, Detașamentul 1 pompieri din cadrul ISU Dunărea Brăila a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu la o locuință (fără persoane surprinse în interior), pe str. Astrului, din municipiul Brăila. La fața locului s-au deplasat 3 Autospeciale de Stingere cu Apă și Spumă.

La ora 14.43 pompierii sosiți la fața locului au constatat că incendiul se manifestă la anexe gospodărești cu posibilitate de propagare la locuințe învecinate. Se deplasează în sprijin încă o ASAS și o ambulanță SAJ Brăila. Polițiști asigură zona.

În sprijin la incendiu o autospecială de salvare și stingere de la înălțime (autoscara) și Serviciul Privat pentru Situații de Urgență al SC VARD cu o ASAS.

O persoana a suferit atac de panică, se află în ambulanță SAJ, refuză transportul la spital.

Incendiul s-a extins și la locuințe învecinate. Sunt 4 locuințe și anexe cu suprafața de circa 400 mp

Exit mobile version