Video: Căutat internațional pentru o condamnare de tentativă de omor, găsit de polițiștii brăileni după ce a înșelat două femei prin metoda ”accidentul”

Miercuri, 14 iunie a.c., Serviciul de Investigații Criminale a efectuat o percheziție la un imobil din municipiul Brăila, folosit fără forme legale de un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din Galați, bănuit pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. Astfel, acesta a fost identificat și condus la sediul poliției pentru audieri.

În fapt, la datele de 1 și 4 iunie, bărbatul în cauză ar fi înșelat prin metoda „accidentul” o femeie, de 73 de ani din comuna Viziru și o femeie 76 de ani, din municipiul Brăila, cu suma totală de 15.250 de lei, 3.000 de euro, bijuterii în valoare de 8.000 de lei și un card bancar de unde ar fi retras 5.000 de lei.

De asemenea, în urma verificării în bazele de date, s-a stabilit faptul că bărbatul este urmărit la nivel național și internațional întrucât Tribunalul Galați a emis, în luna martie 2023, pe numele acestuia, un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la o pedeapsă de 17 ani, 4 luni și 25 de zile pentru comiterea infracțiunii de tentativă la omor.

Bărbatul în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranța Galați.

Exit mobile version