Video: Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor brăileni pentru prevenirea și descurajarea faptelor comise cu violență

Poliţiştii brăileni, în ultimele 24 de ore, au desfășurat 15 acțiuni pentru prevenirea și descurajarea faptelor comise cu violență, a situațiilor de risc și pentru combaterea consumului de, droguri. Acțiunile desfășurate au fost menite să identifice și să abordeze în mod eficient orice potențială amenințare pentru siguranța societății, intervenindu-se la 60 de evenimente, 47 dintre acestea fiind sesizate prin apel SNUAU 112.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 185 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 95.000 de lei, iar ca măsură complementară aceștia au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 12 permise de conducere și 5 certificate de înmatriculare.

În intervalul orar 19:00-04:00, în cadrul acțiunii BLOCADA, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brăila și ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale sprijiniți de jandarmi, au desfășurat o acțiune pe raza municipiului Brăila, a comunei Vădeni și a satului Baldovinești, pentru prevenirea producerii unor evenimente de tulburare a ordinii și siguranței publice, pentru prevenirea și combaterea consumului de alcool și droguri în rândul elevilor cu ocazia organizării unui eveniment de tip Balul Bobocilor. Astfel, au fost legitimate 124 de persoane, controlate 95 de vehicule și testați șoferii cu aparatul etilotest și/sau drugtest.

Au fost aplicate sancțiuni contravenționale pentru neregulile constatate, au fost constituite filtre și verificate societăți comerciale.

Exit mobile version