Victorii ale oaspeților în ambele meciuri ale etapei a 11-a din Liga a 4-a

Duminică, 7 noiembrie, Liga a 4-a la fotbal a programat meciurile din etapa a 11-a. În ambele meciuri programate în această etapă victoriile au revenit echipelor oaspete. Daous Dava, echipa de pe ultimul loc, fără niciun punct în 8 meciuri jucate, a pierdut la limită meciul jucat pe stadionul din stațiunea Lacu Sărat, în fața ocupantei locului 2, Viitorul Șuțești. În schimb, Voința Vișani s-a impus fără probleme în fața celor de la dacia Bertești. Victoria Traian și ACS Comunal cazasu au stat în această etapă.

Rezultatele și autorii golurilor în meciurile etapei a 11-a din Liga a 4-a:

Dacia Bertești – Voința Vișani 1-5 (0-2). Pentru gazde a marcat Constantin în minutul 64. Golurile învingătorilor au fost marcate de: Butiseacă (11, 63), Bogoș (36), Pungă 49) și Bardaș (70)

Daous Dava 2018 Brăila – Viitorul Șuțești 1-2 (1-1). Cristian Ciocan a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 24. Straua a egalat în minutul 32 și scorul la pauză a fost egal. Golul victoriei celor de la Viitorul Șuțești a fost marcat de Ionuț Huțu în minutul 51.

După 11 etape pe primul loc este Victoria Traian, cu 24 de puncte din 8 meciuri jucate. Pe locul 2 se află Viitorul Șuțești, cu 21 de puncte din 9 meciuri jucate, iar pe locul 3 se află voința Vișani cu 15 puncte din 8 meciuri.

În etapa a 12-a din Liga a 4-a sunt programate meciurile: ACS Comunal Cazasu – Victoria Traian și Voința Vișani – Daous Dava Brăila.

Exit mobile version