Victorie normală pentru Dunărea Brăila după un start de meci destul de greu

HC Dunărea Brăila a câștigat ultimul meci din turul campionatului Ligii Florilor, reușind să câștige partida de pe teren propriu cu CSM Tg. Jiu cu scorul de 27-23 (11-7). Prima repriză a fost una în care atacul a avut o pornire mai grea, echipa brăileană marcând al doilea gol abia în minutul 11!

Dunărea Brăila a deschis scorul după 45 de secunde de joc, prin Liscevic, apoi oaspetele au marcat de două ori și în minutul 7 scorul era 1-2. Brăila a egalat la 2 în minutul 11, după reușita lui Lavko, și a preluat conducerea în minutul 12, la golul marcat de Kanaval. În minutul 15 Dunărea s-a distanțat la două goluri, scor 5-3, dar criza ofensivă a continuat de ambele părți și în minutul 24 scorul era doar 6-5! În ultimele 5 minute ale primei reprize s-au marcat 7 goluri și scorul la pauză a fost 11-7!

După pauză, primele două goluri au fost marcate de echipa oaspete, dar Lavko, Udriștioiu și da Rocha au marcat pentru Brăila și au majorat avantajul gazdelor la 5 goluri în minutul 36, scor 14-9. În minutul 44 Dunărea s-a distanțat pentru prima dată la 6 goluri, scor 19-13, iar pe final de meci echipa oaspete s-a apropiat la 3 goluri, scor 26-23. Ultimul gol al meciului a fost marcat de Gomes da Rocha.

Pentru HC Dunărea Brăila au marcat: Udriștioiu – 6 goluri (2 de la 7 m), Lavko -4, Kanaval -4, Gomes da Rocha -4 (3 de la 7 m), Liscevik -3, Mamic -3, Sazdovska -2, Gonzalez -1. În poartă Elena Șerban a avut 7 intervenții, iar Pessoa o intervenție. Au mai jucat: Caraman – De Souza, Balog, Munhoz Araujo, Venancio.

La jumătatea campionatului, Dunărea Brăila se află pe locul 6, cu 22 de puncte, iar în prima etapă a returului va juca pe teren propriu cu Măgura Cisnădie, duminică, 29 ianuarie.

Exit mobile version