Victorie importanta pentru CS Făurei, în deplasarea de la Înainte Modelu

CS făurei, victorie importanta în deplasarea de la Înainte Modelu

CS făurei, victorie importanta în deplasarea de la Înainte Modelu

După ce etapa trecută a pierdut în ultimele 10 minute meciul de pe teren propriu cu lliederul seriei a II-a din Liga a 3-a, CS Făurei a reușit să revină după ce a fost condusă la Modelu cu 1-0. Echipa fraților Nicoliță a întors rezultatul și a obținut a doua victorie din acest campionat, după ce victoria din meciul cu CSO Bragadiru i-a fost anulată.  

Meciul de la Modelu a început sub semnul echilibrului. În minutul 26 gazdele au reușit să deschidă scorul după o acţiune pe stânga a lui Daniel Gheorghe, care a marcat cu un şut la colţul scurt.

Bănel Nicoliţă și-a împins echipa în ofensivă și prin două contraatacuri, Stelian Nicoliţă şi Andrei Puşcaşu au irosit situații bune de a egala. În minutul 35, tot pe contraatac, Stelian Nicoliţă i-a pasat lui Andrei Puşcaşu. Acesta a şutat la colţul scurt, portarul gazdelor a respins în faţă şi tot Puşcaşu a reuşit să înscrie şi să restabilescă egalitatea. După numai patru minute, CS Făurei a obţinut o lovitură de la colțul terenului. Bănel Nicoliţă a executat și a centrat în careu, de unde Drezaliu a trimis mingea în plasă și a adus echipa din Făurei în avantaj din minutul 39. Până la pauză nu s-a mai întâmplat nimic important.

În repriza a doua, CS Făurei s-a apărat foarte exact, dar putea și să se desprindă la două goluri, dacă Puşcaşu marca dintr-o situație bună. Până pe final meciul a fost echilibrat, fără mari ocazii la cele două porți. În minutul 90+1 Înainte Modelu a avut şansa de a egala. Flisc a şutat la poartă, portarul Tudor a degajat greşit mingea, dar Bănel Nicoliţă a scos-o de pe linia porţii şi CS Făurei s-a impus cu 2-1.

CS Făurei: G. Tudor – Mocanu, Drezaliu, B. Nicoliţă, A. Huţu – Băicoianu, Percă, A. Puşcaşu – Roată, Samar (min. 70 Ndigwe), S. Nicoliţă.

După 9 etape, CS Făurei ocupă locul 11 în clasament, cu 7 puncte din 8 meciuri jucate. În etapa a X-a din seria a II-a a Ligii a 3-a, CS Făurei va întâlni pe teren propriu pe Axiopolis Cernavodă.

Exit mobile version