Victorie importantă obținută de CS Făurei în deplasarea de la Medgidia

Victorie importantă obținută de CS Făurei în deplasarea de la Medgidia

Victorie importantă obținută de CS Făurei în deplasarea de la Medgidia

CS Făurei a obținut o victorie foarte importantă în deplasarea de la CS Medgidia, în etapa a doua a returului. Echipa lui Bănel Nicoliță, fără acesta pe teren, a câștigat cu 3-1 pe terenul uneie dintre contracandidatele la retrogradare și a urcat pe locul 9 în clasamentul seriei a II-a din Liga a 3-a.

Echipa din Făurei a început foarte curajos meciul de la Medgidia și și-au creat câteva ocazii clare de a deschide scorul. În minutul 12 Percă a executat o lovitură liberă din colțul careului de 16 metri, dar portarul gazdelor a reușit să respingă. Două minute mai târziu la o acțiune pe partea stângă, Stelică Nicoliță a centrat în careu, dar reluarea lui Pușcașu din 6 metri a fost respinsă cu piciorul de portarul Mociu. În minutul 21 Sebastian Agache a intrat în careul gazdelor, dar a fost blocat de Suflaru.

În minutul 24 Bârsănel l-a faultat pe Bolojan la 17 metri ușor lateral dreapta. George Ștefan a executat lovitura liberă, dar mingea l-a lovit în cap pe Bârsănel, aflat în zid, și a ieșit în aut. Perioada mai bună de joc a gazdelor a continuat și în minutul 29 portarul Stavrev a scos mingea șutată de la marginea careului de Ștefan.

În primul minut de prelungiri din repriza I, gazdele s-au bâlbâit în respingerea unei mingii din preajma careului propriu, Stelică Nicoliță a recuperat și i-a pasat în zona centrală lui Pușcașu, iar acesta a trimis o pasă în careu pentru Fineas Roată, care a pivotat pe lângă Meleandră și a trimis l-a colțul lung, de la 12 metri, pe lângă portarul Mociu. 1-0 pentru CS Făurei la pauză.

În repriza a doua prima ocazie de a înscrie a aprținut tot echipei din Făurei. În minutul 58 Stelică Nicoliță a primit o pauză în interiorul careului, dar șutul său din colțul careului de 6 metri s-a dus puțin peste poartă.

În minutul 71 în urma unui corner de pe dreapta, gazdele au respins și mingea a ajuns la marginea careului la Roată care a șutat de la 15 metri lateral dreapta puțin pe lângă vinclul porții gazdelor. Două minute mai târziu Rusu a primit o pasă în careu, dar portarul Stavrev a ieșit și a reținut din fața jucătorului gazdelor, cu prețul unei accidentări.

În minutul 76 Iliescu i-a pasat în careu pentru Stelică Nicoliță, iar acesta a șutat de la 7 metri, la colțul lung, 0-2!

În minutul 80 Ștefan a primit o minge la 18 metri de poarta Făureiului, dar șutul acestuia s-a dus mult peste poartă. În minutul 82 portarul Mociu se complică în propriul careu și mingea a ajuns la George Dragomir. Acesta i-a pasat în mijlocul careului lui Dan Percă, dar acesta s-a complicat și a șutat pe lângă poartă de la 14 metri.

În minutul 85 George Dragomir a executat un corner de pe partea dreaptă la marginea careului mic, unde Pușcașu s-a înălțat și a reluat cu capul în poarta gazdelor, 0-3!

În minutul 90+1 gazdele au primit un penalty pentru un henț în careu comis de Drezaliu. Petre Bolojan a executat lovitura de pedeapsă și a redus din handicap, stabilind rezultatul final al meciului, CS Medgidia – CS Făurei 1-3 (0-1).

CS Făurei: Stavrev – M. Mocanu, Drezaliu, Bârsănel (min. 37 V. Cloșcă), S. Agache – D. Percă, Băicoianu, Iliescu (min. 87 Ștefan Duncă), F. Roată (min. 81 George Dragomir) – A. Pușcașu, S. Nicoliță.

CS Făurei a urcat pe locul 9 în clasament, cu 18 puncte. În etapa a XVIII-a CS Făurei va sta, deoarece CSO Bragadiru s-a retras din competiție în turul campionatului.

Cealaltă echipă din Liga a 3-a din Județul Brăila, Sportul Chiscani a stat în această etapă, iar în etapa viitoare va întâlni pe teren propriu pe CS Afumați. Echipa din Făurei ocupă locul 10 în clasament, cu 16 puncte.

Victorie importantă obținută de CS Făurei în deplasarea de la Medgidia
Exit mobile version