Victorie cu 6-0 pentru Dacia Unirea Brăila în meciul cu Voința Limpeziș

Etapa a 13-a din seria a II-a a Ligii a 3-a a fost cu noroc pentru Dacia Unirea Brăila care a reușit să se impună cu 6-0 în fața celor de la Voința Limpeziș, echipă pe care o învinsese și în meciul tur. Se pare că amânarea meciului pentru duminică a fost de bun augur pentru jucătorii de la Dacia Unirea Brăila care nu mai câștigase un meci de 7 etape.

Dacia Unirea Brăila a deschis scorul în minutul 6, după un corner de pe dreapta, executat de Sava, iar Eloh Atache a reluat cu capul din 3 metri, de la prima bară. În minutul 20 Robu l-a driblat pe Frigea, a pătruns în careu și a fost faultat de Mc Carthy, iar centralul partidei a dictat penalty. Tot Vali Robu a executat și a marcat pentru 2-0.

În repriza a doua Dacia Unirea a mai marcat de 4 ori. Mai întâi, la un corner de pe stânga executat de Boroșu, Adobunu Israel a reluat cu capul de la 10 metri, iar portarul Răduță a scăpat mingea dincolo de linia porții și după aceea a prins-o, golul fiind validat, 3-0. Brăila a mai marcat apoi de două ori prin Valentin Robu. Mai întâi, acesta a avut o acțiune individuală și a pătruns pe zonă centrală și a șutat de la 12 metri, pe lângă portarul oaspeților, ieșit în întâmpinare. Al cincilea gol al brăilenilor a venit după ce Dedan Koko a fost lansat în adâncime, dar portarul a ieșit în afara careului și a încercat să degajeze, dar a făcut-o doar până la Kolade, care i-a pasat în stânga lui Robu și acesta trimis de la 14 metri în poarta goală. Ultimul gol al meciului a fost marcat de Ștefăniță Sava, dintr-un penalty acordat după o intrare ca la karate a lui Mweze asupra lui Christopher Amaechi. Lovitura de pedeapsă a fost executat în stânga, pe jos, și Sava a marcat pentru 6-0.

Dacia Unirea Brăila: B. Toma – Eloh (min. 60 Christopher Amaechi), Israel, Okwvego, Simion – Sava, Boroșu, Toure (min. 80 W. Igwe), V. Robu (min. 80 Altay Kayalik)- Dedan Koko, Adeniji Kolade (min. 60 Al. Duțu)

După 13 etape Dacia Unirea Brăila este pe locul 6, cu 19 puncte, golaveraj 24-22. În etapa 14-a, Dacia Unirea va juca sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 14.00, pe terenul din localitatea Plopu, cu Viitorul Ianca.

Exit mobile version