Victorie cu 2-0 (1-0) pentru Viitorul Ianca în meciul cu Dacia Unirea Brăila

Sâmbătă după amiază, pe stadionul din Plopu, s-a jucat derby-ul județean al Ligii a 3-a, între Viitorul Ianca și Dacia Unirea Brăila. Meciul a contat pentru etapa a 14-a din Liga a 3-a, seria a II-a, a cincea a returului, și s-a terminat, la fel ca în tur, cu victoria celor de la Viitorul Ianca cu scorul de 2-0. Aceasta a fost prima victorie obținută pe teren propriu în această ediție de campionat pentru Viitorul Ianca.

Viitorul Ianca a deschis scorul în minutul 35. Chivu i-a pasa în adâncime lui Leonard Coteț, iar acesta a șutat în plasa porții lui Toma. În repriza a doua Viitorul Ianca și-a majorat avantajul, în minutul 56, când după o centrare în fața po,rții a lui Marius Coman, Costin Ciucureanu a înscris din 6 metri, 2-0.

Dacia Unirea a avut și ea câteva situații la poarta gazdelor. În minutul 4 Răileanu, aflat singur cu portarul, a șutat de la marginea careului și mingea a trecut pe lângă poartă. Tot în prima repriză Buhăescu a scăpat sigur pe partea stângă în careu, dar a fost blocat în momentul când se pregătea să șuteze, apoi Duțu a avut un șut pe lângă poartă, de la 18 metri. În repriza a doua Dacia Unirea a avut două situații bune de a marca prin Vali Robu și Alexandru Duțu..

Viitorul Ianca a avut o bară, la șutul lui Ciucureanu, în minutul 3, apoi au mai irosit și alte ocazii prin Băluță, Petrache, Chivu sau Ciucureanu.

Viitorul Ianca: A. Mihai – M. Iordache (min. 63 R. Ciochină), D. Popa, I. Comșa, L. Coteț – R. Păvălache, M. Dima, C. Chivu (min. 50 A. Petrache), C. Ciucureanu (min. 77 V. Cozman) – M. Coman (min. 77 D. Cheleș), R. Băluță (min. 50 R. Șoptică).

Dacia Unirea Brăila: B. Toma – Stepanenco, Șt. Sava, Bădilaș, Simion (min 80 R. Radu). Răileanu (min 65 R. Dragomir), V. Robu, Boroșu, Buhăescu (min 65 B. Ene) Vartolomei (min 30 Ad. Ghiță) Al. Duțu (min 80 M. Finescu).

După 14 etape, Viitorul Ianca se află pe locul 7, cu 15 puncte, iar Dacia Unirea Brăila este pe locul 10, cu 2 puncte. În etapa viitoare, Ianca va juca în deplasare la Sporting Liești, iar Dacia Unirea va întâlni pe teren propriu pe Metalul Buzău. 

Exit mobile version