Victoria Traian și Dacia Unirea Brăila au terminat la egalitate meciul amical disputat sâmbătă la prânz pe stadionul ”Mircea Ceicu” din comuna Traian

Într-un meci amical de fotbal disputat sâmbătă, 24 februarie, de la ora 12.00, Victoria Traian a remizat cu Dacia Unirea Brăila, scor 2-2 (0-2), la capătul unui meci considerat a fi un test util pentru ambele echipe. Prima repriză a aparținut celor de la Dacia Unirea, iar în a doua echipa de pe locul 2 în Liga a 4-a a fost cea care a punctat și a fost mai organizată pe teren.

În prima repriză, Dacia Unirea a marcat de două ori și a mai avut alte 3-4 ocazii bune de a marca. În repriza a doua jucătorii echipei de Liga a 3-a au intrat mai relaxați pe teren și chiar dacă și-au mai creat câteva situații de poartă nu au mai marcat, iar Victoria Traian a înscris profitând de greșelile individuale ale jucătorilor de la Brăila.

Dacia Unirea Brăila a deschis scorul după o minge recuperată la mijlocul terenului, mingea a fost apoi trimisă către Amara Toure care l-a driblat pe Stănciulescu și pe portarul Dinu și a înscris. Al doilea gol a fost marcat după ce Robert Dragomir a recuperat o minge după un presing la mijlocul terenului, i-a pasat lui Amara Toure, iar acesta a trimis în centru, pentru Dedan Koko care a marcat pentru 2-0.

După pauză, Victoria Traian a marcat pentru 2-1, prin Preda Gabriel, în minutul 58, după o lovitura liberă de pe partea stângă de atac a gazdelor, executată de Moldoveanu. Oprea a prelungit mingea, pe spate, până la Preda care a înscris cu un șut la colțul lung, fără nicio șansă pentru portarul Djattit Billal.

Gazdele au egalat prin Oprea Remus, în minutul 65, după o pasă în adâncime a lui Cristi Pascu. Oprea a făcut o preluare de lângă fundașul Igwe, și a șutat la colțul scurt, pe lângă portarul Daciei.

Victoria Traian a avut o ocazie să facă 3-2, în minutul 90+2 dar Djattit Billal a scos mingea și apoi fundașul Igwe a degajat. Dacia Unirea Brăila a mai trimis o dată mingea în poartă, dar golul a fost anulat pe motiv de offsaid.

Victoria Traian: Dinu Alexandru (Ursea Mihăiță min. 46) – Orașanu Daniel (Goleanu Vali min. 55), Preda Gabriel (Șerbănescu Sorin min. 81), Stănciulescu Cătălin
Cireașă Alexandru, Ioan Paul (Recuci David min. 46), Bîrlădeanu George (Moldoveanu Emanuel min. 55), Pascu Cristian (Rancea Sebastian min. 73), Chivu Cosmin, Mogoș Valentin (Ion Mihai min. 82), Ene Claudio (Oprea Remus min. 46).

Dacia Unirea Brăila: Billal Djattit – Atache Eloh, Wilson Igwe, Ștefan Sava, Cezar Petre, Robert Dragomir, Mohammed Hereka (Sebastian Turcu min. 80), Amara Toure, Kayalik Altay (Adrian Ghiță min. 70), Dedan Koko, Alexandru Duțu (Alexandru Cazacov min. 80).

Pentru Dacia Unirea Brăila Mai urmează un meci amical, sâmbătă, 2 martie, în deplasare, cu Sporting Liești. Pentru Victoria Traian acesta a fost ultimul meci amical înaintea reluării campionatului Ligii a 4-a. Duminică, 3 martie, de la ora 11.00, Victoria Traian va juca în deplasare cu ACS Comunal Cazasu.

Exit mobile version