Victoria Traian și ACSC Cazasu s-au calificat în finala Cupei României – etapa județeană

Sâmbăta trecută, la Făurei și la Plopu s-au desfășurat cele două meciuri ale fazei semifinale ale Cupei României – etapa județeană Brăila. Victoria Traian și ACSC Cazasu, au câștigat meciurile din semifinale și se vor duela sâmbăta viitoare în finală pentru accederea în prima etapa națională a competiției. Proaspăt ales președinte al PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa a fost rezervă la Viitorul Cireșu și a intrat în repriza a doua, trecându-și în cont o ocazie de gol la scorul de 1-1 în meciul cu ACS Comunal Cazasu.

Sâmbătă dimineață, la Făurei, s-a jucat meciul Voința Vișani – Victoria Traian. După o primă repriză fără goluri, în partea a doua cei de la Traian s-au deslănțuit și au marcat 5 goluri, Echipa din Traian și-a majorat avantajul la 2-0, în minutul 57, prin golul marcat de Ghețu. Scorul final a fost stabilit de cele trei goluri marcate de Cristian Ciocan în minutele 69, 72 și 75.

Sâmbătă după-amiază, la Plopu, s-au întâlnit Viitorul Cireșu și ACS Comunal Cazasu. Echipa din Cireșu putea deschide scorul în primele minute ale meciului, dar Mihai Popa a ratat un penalty. În minutul 31 Robert Ionașcu a rămas singur cu portarul și a trimis mingea la colțul lung, reușind să deschidă scorul, iar la pauză echipa din Cireșu a intrat în avantaj la pauză. Pârlițeanu a egalat în minutul 47 însă două minute mai târziu Alexandru Popa a șutat înșelător la colțul scurt, iar portarul Drăgan a reușit să respingă. ACSC Cazasu a marcat golul victoriei și al calificării în minutul 87 prin Ionuț Matei. Putea fi 3-1 în minutul 90, dar Matei a trimis mingea în bară și partida s-a încheiat cu victoria cu 2-1 (0-1) a echipei ACS Comunal Cazasu.

Sâmbătă, 17 iulie, de la ora 10.00, pe terenul din localitatea Plopu se va juca finala pentru locurile 3-4 între Viitorul Cireșu și Voința Vișani. Tot de la ora 10.00, pe terenul din Traian, se va juca finala competiției, care va opune echipele Victoria Traian și ACS Comunal Cazasu.

Exit mobile version