Victoria Traian joaca azi meciul tur din barajul de promovare in Liga a 3-a

Victoria Traian joaca azi meciul tur din barajul de promovare in Liga a 3-a
Victoria Traian joaca azi meciul tur din barajul de promovare in Liga a 3-a

Victoria Traian va disputa sâmbătă seara, de la ora 18.00, meciul tur din barajul de promovare în Liga a 3-a, în compania formatiei din judetul Vaslui, FC 2007 Gârceni. Meciul va avea loc astãzi, pe stadionul Mircea Ceicu din localitatea Traian. Returul se va juca săptămâna viitoare, de la ora 17.30, pe stadionul “Municipal” din Vaslui. 

Astăzi, la ora 18.00, campioana județului Brăila, Victoria Traian, va întâlni în prima manșă a “dublei” barajului de promovare în cel de-al treilea eșalon fotbalistic, pe FC 2007 Gârceni, campioana județului Vaslui. Gârceniul a reusit sã câstige titlul gratie victoriei din ultima etapã a play-off-ului, 3-2 cu FC 2002 Vaslui, în vreme ce Victoria Traian a câstigat în fata principalei favorite, CS Făurei, devenind campioană tot în ultima etapă din play-off.

Partida dintre Victoria Traian și FC 2007 Gârceni va fi condusă de o brigadă de arbitrii din Constanța, cu Eduard Ioniță la centru. Acesta va fi ajutat la cele două linii de Florin Iacob și Erchian Ionus. Observatori la acest meci au fost delegați: Ticlea Daniel din Buzău și Ioan Silviu Veronel din Galaţi.

Echipa probabilă a Victoriei Traian pentru acest meci: Valentin Constandache- N. Zăgan, Adrian Postolea, Val. Tureac, Mădălin Ion – Lucian Leu, Marius Barbu, Manuel Pîrlițeanu, Ștefan Veber – Cristian Ciocan, Marius Neagu. Antrenor: Viorel Ciucașu.

Echipa probabilã a celor de la FC 2007 Gârceni pentru partida cu Victoria Traian: Onciu – Ignat, Fofici, Mihãilã, Voicu – Ilișanu, Apostu, Soldan, Bãlãlãu – Bucur, Pintilie. Antrenor: Cristi Soldan.

Presa din Vaslui anunță că echipa din Gârceni va fi susținută la acest meci și de o micutã galerie formată din aproximativ 20 de persoane.

Exit mobile version