Victoria Traian a condus mai bine de jumatate de ora la Oltenita, dar au pierdut din nou in ultima jumatate de ora

Victoria Traian a condus în deplasarea de la Oltenița, dar în cele din urmă s-a văzut învinsă cu 2-1. Nou promovata în Liga a 3-a n-a reușit nici în această etapă să obțină primele puncte, deși a fost în avantaj mai bine de jumătate de oră. Din păcate, ca și în alte partide, pentru echipa din Traian în ultima jumătate de oră se cam termină ”benzina” și cedează.

Echipa antrenată de Curcă și Rotaru a deschis scorul în minutul 26 și a intrat în avantaj la pauza meciului cu ACSM Oltenița.

După un început de meci echilibrat, în minutul 26 Mihai Popa a luat o acţiune pe cont propriu, a intrat în careul gazdelor şi a înscris primul gol al partidei.

În minutul 60, portarul Tunea l-a faultat în careu pe Pintea, iar Răzvan Udrea a transformat lovitura de la 11 metri şi a restabilit egalitatea. Patru minute mai târziu, Pintea a înscris golul victoriei pentru ACSM Olteniţa.

La scorul de 2-1 pentru ialomițeni, Victoria Traian a irosit în două rânduri şansa de a obţine un punct la Olteniţa. Mihai Popa şi Mocanu au ratat, iar formaţia antrenată de Nicolae Rotaru rămâne în continuare cu zero puncte în acest tur de campionat.

Victoria Traian: Tunea – Postolea, Turiac, Boitaş, Alpărean – Barbu, Pârliţeanu, Mocanu, C. Ion – M. Popa, P. Olmazu. Au mai jucat Leu, Neagu, Bălănică, Martinescu.

În penultima etapă a turului, sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 14.00, cele duă echipe brăilene din liga a 3-a se vor întâlni în meci direct pe terenul de la Traian, într-o partidă care se anunță pe viață și pe moarte.

Exit mobile version